Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jau šo sestdien - motokross Saldū

Juris Grīns
Juris Grīns

Jau šo sestdien - motokross Saldū
Foto: Toms Paipals

Jau šo sestdien, 30. aprīlī, Saldū "Silavotiņu" trasē norisināsies Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas kausa izcīņas pirmais posms motokrosā. Kā apliecina trases saimnieks Aidis Herings – trasē vēl notiek gatavošanās darbi, taču uz sestdienu viss būs gatavs.

"Pirms gada trase tika pārbūvēta, tāpēc šogad nekādi lieli uzlabojumi nav notikuši. Pēc trases uzaršanas, cīnāmies ar sekām – akmeņiem. Tagad cenšamies tos novākt. Uz sacensību dienu trasei vajadzētu būt kārtībā," skaidroja Herings, kurš apliecināja, ka ir dažas vietas trasē, kuras perspektīvā gribot pamainīt, bet tas ir resursu jautājums.

Aidis Herings cer, ka motokrosa svētki Saldū izdosies, jo jaunākās sinoptiķu prognozes uz sestdienu liecina, ka laiciņš būs saulains un silts.

"Cik laika prognozes esmu redzējis, nedēļas nogalē sola saulīti. Tā kā mēģināsim noliet trasīti. Ceru, ka visiem mums būs veiksmīga šī diena."

Organizators apliecina, ka jau divas nedēļas braucēji treniņu nolūkos regulāri apmeklē "Silavotiņu" trasi, lai labāk sagatavotos gaidāmajam posmam.

"Braucēji izmēģināja, ko nozīmē "Silavotiņu" cietā trase. Kādam sportistam patīk, kādam nepatīk šāda trase, bet tā katram ir gaumes lieta," atklāja Herings.