Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lotārs Aleksejevs: "Satraukums, kā komunicēšu ar pilotu, jo viņš runā tikai vāciski"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lotārs Aleksejevs: "Satraukums, kā komunicēšu ar pilotu, jo viņš runā tikai vāciski"
Lotārs Aleksejevs
Foto: X99/Slīterāni

Šajā nedēļas nogalē Stelpē norisināsies pasaules čempionāta posms blakusvāģiem un pirmspēdējais Eiropas čempionāta posms kvadricikliem. Arī šogad Stelpē pie starta barjeras stāsies vairāki "x99/Slīterāni" komandas sportisti. Šoreiz šīs sacensības pavisam īpašas būs trīs komandas braucējiem, kuriem šī būs debija pasaules un Eiropas čempionātā.

Šogad uz Stelpi komanda dodas krietni kuplākā sastāvā nekā iepriekšējos gadus. Šoreiz komandu trasē pārstāvēs pavisam septiņi sportisti – Monta Dišlere-Kirilko, Ričards Zālīte, Kristaps Veinbergs, Lauris Daiders, Kaspars Krievs, Uvis Vasiļenko un Lotārs Aleksejevs.

Eiropas čempionātā kvadricikliem startēs Kristaps, Ričards un Monta. Ričardam un Kristapam jau ir pieredze, startējot Eiropas čempionātā, savukārt pirmo reizi, pretī ātrākajiem kvadriciklu braucējiem, stāsies Monta.

Komanda ir pagodināta, ka trasē ar sarkano numuru varēs manīt arī Lauri Daideru, kurš šobrīd ar pilotu Benu Adrijensenu atrodas čempionāta kopvērtējuma līderu pozīcijās. Stelpē mērķis ir šo pozīciju nostiprināt.

Par iespēju svētdien stāties pie starta barjeras cīnīsies arī Uvis un Kaspars. Lai arī Kasparam šī nav pirmā reize, startējot pasaules čempionātā, savu debiju piedzīvos Uvis. „Uz neko grandiozu neceram, galvenais uzdevums ir tikt svētdien pie starta barjeras. Patiesībā nemaz nebijām plānojuši piedalīties, bet tā kā nedēļas nogale bija brīva, grēks tepat stundas brauciena attālumā nepamēģināt pabraukt kopā ar nopietnākiem džekiem," atzīst Uvis.

Nedēļas sākumā savu dalību čempionātā apstiprināja arī Lotārs. Lotārs izpalīdzēs vācu pilotam Silvio Sencam, trasē dodoties ar #100 starta numuru. „Grūti aprakstīt savas sajūtas. Esmu nedaudz satraukts par to kā būs, bet zinu, ka šī ir lieliska iespēja, kura jāizmanto. Neliels satraukums par to kā komunicēšu ar pilotu, jo viņš runā tikai vāciski, bet zinu, ka viss būs kārtībā. Darīšu ko varēšu,” stāsta Lotārs.

„Mūsu līdzšinējais līdzbraucējs, Stefans Nike, Valkensvārdes posmā piedzīvoja kritienu, kā rezultātā tika lauzts atslēgas kauls. Šī iemesla dēļ meklējām Stefana aizvietotāju, jo vēlējāmies startēt Stelpes lieliskajā trasē. Šis būs lielisks notikums Lotāram, komandai, ģimenei un draugiem,” atzīst Senca/Nikes ekipāža.

Neliels sarūgtinājums par to, ka šoreiz trasē neredzēsim Elviju Mucenieku un Kristofu Santermansu, kuri aizvadīja lielisku sezonas sākumu, bet zinām, ka viņi būs kopā ar komandu arī no attāluma un turēs īkšķus.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2016-07-28 16:21, pirms 8 gadiem
Viņš nezina uz ko parakstījās,divus kantétājus viņš jau izslèdza...lai izdodās