Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Biķernieku trasē notiks Baltijas čempionāta posms motošosejā

Juris Grīns
Juris Grīns

Biķernieku trasē notiks Baltijas čempionāta posms motošosejā
Foto: Facebook.com/LamsfMotososeja

Jūlija pirmajā nedēļas nogalē, 6. un 7. datumā, Rīgā, Biķerniekos gaidāms Baltijas un Latvijas čempionāta pirmais posms motošosejā. Atgādinām, ka Baltijas čempionāta pirmais posms Igaunijā, "Porsche ring" trasē negadījuma dēļ tika atcelts.

Jūlija pirmajā nedēļas nogalē, 6. un 7. datumā Rīgā, Biķerniekos gaidāms Baltijas un Latvijas čempionāta pirmais posms motošosejā. Atgādinām, ka Baltijas čempionāta pirmais posms Igaunijā “Porsche ring” trasē negadījuma dēļ, tika atcelts.

Šis būs lielākais motošosejas pasākums Latvijā, kas pulcēs Baltijas ātrākos moto braucējus. Tāpēc tā ir lieliska iespēja ikvienam būt klāt un sajust sacensību gaisotni. Kopumā šogad Latvijas čempionātam motošosejā būs pieci posmi, no kuriem viens norisināsies Latvijā, Biķerniekos, trīs Igaunijā un viens 26. – 28. jūlijā Alastaro Circuit, Somijā.

Sestdien būs Track Day amatieru un sporta braucējiem, kurā var piedalīties ikviens. Visi braucēji, atbilstoši savām braukšanas prasmēm un līmenim tiks sadalīti pa grupām. Savukārt, svētdien notiks čempionāta sacensību diena. No rīta puses notiks oficiālie treniņbraucieni un kvalifikācija, bet dienas otrajā pusē kā pirmie uz starta pulksten 14:10 stāsies Superbike klases motosportisti.

Tāpat šī pasākuma ietvaros notiks arī Latvijas Street kausa otrā posma ieskaite.

Skatītājiem ieeja ir bez maksas. Nāc, iepazīsti motošoseju un atbalsti savējos braucējus!

Informāciju sagatavoja:
Linda Rūba-Vinniņa (LaMSF motošosejas pārstāve)