Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Smaga avārija arī Markesam, sportists salauž pirkstu (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Smaga avārija arī Markesam, sportists salauž pirkstu (+video)
Marks Markess
Foto: SCANPIX SWEDEN

Arī "Honda" pilots Marks Markess treniņbraucienos pirms MotoGP sacensībām Asenas trasē piedzīvojis smagu avāriju, kā rezultātā salauzis pirkstu.

Jau ziņojām, ka piektdien slapjā trasē avāriju lielā ātrumā piedzīvoja čempionāta vicelīderis Horhe Lorenco no "Yamaha" komandas, kuram tika konstatēts lauzts atslēgas kauls. Markess arī ir viens no sezonas līderiem un kopvērtējumā viņš šobrīd ierindojas trešajā vietā.

Markesa vadītais motocikls, kurš bija aprīkots ar sliku riepām, jau gandrīz sausajā trasē vienā no līkumiem uzbrauca slapjumam un rezultātā izslīdēja "Honda" aizmugure. Pēc tam sportists tika uzmests gaisā un pārlidoja pāri stūrei, savukārt motocikls uzkrita viņam virsū un spānis vēl arī piedzīvoja pamatīgu kūleņošanu grants drošības joslā.

Markess no mediķu palīdzības atteicās un pats pameta notikuma vietu, taču vēlāk atklājās, ka sportistam ir neliels lūzums labās rokas mazajam pirkstam. Labā ziņa ir tā, ka operācija nebūs nepieciešama un viņš varēs piedalīties kvalifikācijā, kā arī sacīkstē.

Savukārt Lorenco šonakt tika veikta atslēgas kaula operācija un komanda pieļauj, ka viņš pat varētu mēģināt iziet uz starta sacensībās, kas notiks sestdien.

Markesa avārija Asenā:

Izmantotie resursi:
motogp.com · Watch live video now!
autosport.com - the authority on Formula One,...