Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Arī Oliveira pēc Markesa izraisītās avārijas izlaidīs Argentīnas ''MotoGP'' posmu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Arī Oliveira pēc Markesa izraisītās avārijas izlaidīs Argentīnas ''MotoGP'' posmu
Migels Oliveira (vidū)

Kļuvis zināms, ka portugāļu sportists Migels Oliveira būs spiests izlaist sezonas otro MotoGP posmu, kas šajās brīvdienās notiks Argentīnā.

Atgādināsim, ka Portugāles "Grand Prix" trešajā aplī notika sadursme, kuru izraisīja MotoGP zvaigzne Marks Markess, kurš uztriecās virsū mājiniekam Migelam Oliveiram, kurš tobrīd ieņēma otro vietu. Avārijas rezultātā abi sportisti piedzīvoja kritienu.

Nesen Markess pārcieta operāciju un viņš būs spiests izlaist Argentīnas posmu, jo sportistam konstatēja labās rokas īkšķa lūzumu. Tagad noskaidrojies, ka arī Oliveira izlaidīs Argentīnas posmu, kas notiks jau šajās brīvdienās.

Kā savā Facebook lapā ziņo Oliveira, tad "Plānotā magnētiskā rezonanse apstiprināja aizdomas, kas mums bija radušās pēc medicīniskām pārbaudēm trasē. Tika konstatēti labās kājas cīpslu bojājumi, kas ne tikai traucē man staigāt, bet arī braukt ar motociklu, kā arī noliekties pagriezienos. Tas ir savainojums, kur nevajag ķirurģisku iejaukšanos, taču, lai atveseļotos, nepieciešama tikai atpūta. Šī iemesla dēļ nepiedalīšos Argentīnas GP. Vēlos sūtīt mīlestību visiem saviem līdzjutējiem, draugiem un sponsoriem, un pateikties par jūsu beznosacījumu atbalstu,'' tā Migels Oliveira.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...