Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Emīls Sigajevs: "Nepārtraukti bijušas ķibeles - gan mocim, gan pašam"

Juris Grīns
Juris Grīns

Emīls Sigajevs: "Nepārtraukti bijušas ķibeles - gan mocim, gan pašam"
Emīls Sigajevs
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

"Sezonas pirmā puse pagājusi raibi, nepārtraukti ir ķibeles - gan mocim, gan arī pašam," tā par sezonas pirmo daļu saka motokrosa komandas "CEC I.S.Racing" kvadriciklu braucējs Emīls Sigajevs.

Aizvadītajā nedēļā Viļakas "Baltā brieža" mototrasē norisinājās sezonas ceturtais Latvijas čempionāta posms motokrosā kvadricikliem un blakusvāģiem, paralēli aizvadot arī Baltijas čempionāta, Latvijas kausa un Latvijas Junioru čempionāta posmu, kā arī Viļakas domes kausa izcīņu. "Q Pro" klasē Sigajevs divu braucienu summā ierindojās 15. vietā, pirmajā braucienā gūstot septīto vietu, bet otrajā - 16.

"Pēdējā posmā jau jutos labāk, bija jūtams progress. Viļakā man daudz sanācis braukt, man patīk trase, tā ir plaša, kurā ir vairāki gari gabali, tajā pašā laikā arī grūti braucama," stāsta sportists.

Nākamās nedēļas nogalē Stelpē, Pilādžu mototrase norisināsies Eiropas čempionāta posms kvadricikliem un pasaules čempionāta posms blakusvāģu klasē. Kvadros sola startēs arī Emīls.

"Stelpē braukšu un plānoju arī piedalīties atlikušajos Latvijas čempionāta posmos, kā arī kādā "Superkauss" posmā," atklāj Sigajevs. "Pīlādžu mototrase ir viena no manām mīļākajām trasēm - tehniska trase, kurā daudz jādomā."

Sportists arī atklāj, ka šosezon ticis pie jauna 450 kubikcentimetru "Yamaha" kvadricikla.

Informāciju sagatavoja:
CEC I.S.Racing