Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro Francijā MX2 klasē izcīna ceturto vietu

Karro Francijā MX2 klasē izcīna ceturto vietu
Matīss Karro

Šodien Francijā savas otrās sacensības aizvadījis latviešu motobraucējs Matīss Karro, kurš spēcīgā konkurencē MX2 klasē ierindojās ceturtajā vietā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Francijā norisinājās motokrosa sacensības, kurās Matīss Karro kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu MX2 klasē. Arī šajā nedēļas nogalē turpat Francijā (citā trasē) norisinājās prestižas sacensības.

Arī šoreiz, tāpat kā pirms nedēļas, vienlaicīgi uz starta līnijas stājās gan MX1, gan MX2 klases braucēji. Sestdien lija lietus, tāpēc šodien trase bija ļoti dubļaina. Pirmajā braucienā Karro uzrādīja septīto rezultātu (ceturto MX2 klasē), bet otrajā braucienā, startējot no beigām, Matīss izcīnīja devīto vietu (piektais MX2), lai arī brauciena laikā tika piedzīvots kritiens. Trešajā braucienā Karro neizdevās starts, jo blakus viņam stāvēja sportisti no MX1 klases, kas startā bija nedaudz ātrāki (Karro startā tika nospiests). Beigās Karro izcīnīja sesto vietu absolūti, bet ceturto MX2 klasē.

Saskaitot visu trīs braucienu rezultātus, Karro izcīnīja septīto vietu absolūti, bet ceturto MX2 klasē. Jāatzīmē, ka līdz trešajai vietai Matīsam pietrūka nieka divi punkti.

Francijas posma rezultāti

VietaBraucējs
1.Steve Ramon
2.Tommy Searle
3.Clément Desalle
4.Arnaud Tonus
5.Ken De Dycker
6.Joel Roelants
7.Matīss Karro
8.Nicolas Aubin
9.Shaun Simpson
10.Loic Larrieu

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 21:20, pirms 13 gadiem
labi nobrauca!

     [+] [-]

, 2011-02-27 21:30, pirms 13 gadiem
Autors varbūt var paskaidrot, kapēc tiek lietots termins ''treniņsacensības''? Šīs, tāpat kā pirms nedēļas, bija prestižas, tradīcijām bagātas motosacīkstes, kurās spēcīgi sportisti cīnās par kausiem medaļām un naudas balvām. Vārdam ''treniņsacensības'' ir mazliet cita nozīme, vismaz motosportā.

     [+] [-]

, 2011-02-27 21:38, pirms 13 gadiem
aigars076 rakstīja: Autors varbūt var paskaidrot, kapēc tiek lietots termins ''treniņsacensības''? Šīs, tāpat kā pirms nedēļas, bija prestižas, tradīcijām bagātas motosacīkstes, kurās spēcīgi sportisti cīnās par kausiem medaļām un naudas balvām. Vārdam ''treniņsacensības'' ir mazliet cita nozīme, vismaz motosportā.
Nu bet te nav nekāda kopvērtējuma, kurš iet ieskaitē...ir 3 braucieni, kausi un viss beidzies...

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 22:00, pirms 13 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Nu bet te nav nekāda kopvērtējuma, kurš iet ieskaitē...ir 3 braucieni, kausi un viss beidzies...
ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, nu paldies par skaidrojumu! Tad viss, kas notiek vienas dienas ietvaros un netiek skaitīts kkādu sacensību kopvērtējumā ir klasificējams kā treniņsacensības!? Skaidrs-tas izskatās apmēram tā, ja Tu startē piemēram SEB velomaratonā, kas sastāv no 5 posmiem tad tie ir nopietni mači, bet uzvara Parīze-Rubē viendieniekā ir tikai uzvara parastās treniņsacensībās! Labs ir, lai jau Tev ir taisnība, tikai izklausās spocīgi un nevienam par sliktu nenāktu, ja tomēr uzzinātu par mačiem ko vairāk un spētu uzsvērt arī šādu sacensību nozīmīgumu. Savādāk kādam no malas var šķist, ka Karro pa kkādām krūmenēm(treniņsacensībām) tikai braukā!

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:13, pirms 13 gadiem
aigars076 rakstīja: ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, nu paldies par skaidrojumu!
Da labi jau. Necepies Visu cieņu raksta autoram ! Patīkami, ka beidzot par motokrossu raksta cilvēks, kas acīm redzot saprot drēbi un vispār - super, ka tas tiek darīts operatīvi un kvalitatīvi!!!
Un visbeidzot - Matīs, Tu esi malacis , tā turpināt!!!

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:22, pirms 13 gadiem
Kling Klang rakstīja: Da labi jau. Necepies Visu cieņu raksta autoram ! Patīkami, ka beidzot par motokrossu raksta cilvēks, kas acīm redzot saprot drēbi un vispār - super, ka tas tiek darīts operatīvi un kvalitatīvi!!!
Un visbeidzot - Matīs, Tu esi malacis , tā turpināt!!!
Tas nekāda ziņā nav uzbrauciens autoram! Man personīgi viss skaidrs, kas tur un kā, bet kopējās(Matīsa un visa MX) labā daudz skaistāk, no PR, viedokļa būtu, ka šīs sacensības tiktu pasniegtas kā vienas no prestižākajām, tradicionālajām MX sacensībām Francijā(tas nebūtu melots). Tad jebkurš, kas šo rakstu izlasītu saviem draugiem teiktu, ka MK baigi labi nobraucis kkadā lielā krosā, nevis-palika 7.(4.)treniņsacensībās! Bet autoram patiešam paldies par operativitāti!!!

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:27, pirms 13 gadiem
aigars076 rakstīja: Tas nekāda ziņā nav uzbrauciens autoram! Man personīgi viss skaidrs, kas tur un kā, bet kopējās(Matīsa un visa MX) labā daudz skaistāk, no PR, viedokļa būtu, ka šīs sacensības tiktu pasniegtas kā vienas no prestižākajām, tradicionālajām MX sacensībām Francijā(tas nebūtu melots). Tad jebkurš, kas šo rakstu izlasītu saviem draugiem teiktu, ka MK baigi labi nobraucis kkadā lielā krosā, nevis-palika 7.(4.)treniņsacensībās! Bet autoram patiešam paldies par operativitāti!!!
Ok, nomainīju treniņsacensības

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:29, pirms 13 gadiem
īstenībā baigie uzvārdi virs viņa,malacis!!!p.s.ceru,ka būs arī aiz......

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:37, pirms 13 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Ok, nomainīju treniņsacensības
Tāds gan nebija mans mērķis! Bet patiešām, pēc personīgās pieredzes zinu, ka šitas tautās kā klusie telefoni var aiziet vai nu uz vienu vai otru pusi- vienā gadījumā tas pārvēršās par ''kkādu treniņu'', bet citā bezmaz vai par gada svarīgāko gonku. Tad labāk, lai runā kā par otro! Skaidrs, ka arī pats Matīss to droši uztver kā treniņsacīksti un galvenie starti priekšā, bet varbūt, ka arī šādā veidā ar mazumiņu var palīdzēt! Galu galā katrs potenciālais sponsors drošvien māk ar tanti gūgli apieties un tad jau ir svarīgi, ko viņš tur ierauga!

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:38, pirms 13 gadiem
Treninjsacensiibas, mjaa ????
Shiis bija riktiigas sacensiibas.
Bet galvenais ka Matiiss nograiziija labi, pat franchi ir teikushi ka ljoti labi esot nobraucis. Buus labi!

     [+] [-]

, 2011-02-27 22:49, pirms 13 gadiem
Autors nesaprot drēbi! Ko nozīmē diezgan spēcīga konkurence?
Steve Ramon - 2-kārtējs pasaules čempions.
Tommy Searle - 2008.g. 2. vieta MX2 PČ
Clement Desalle - 2009., 2010.g.- 2.vieta MX1 PČ
Arnaud Tonus - 2010.g.- 7.vieta MX2 PČ
Ken De Dicker - vairākkārt. GP uzvarētājs, divreiz 3. vieta MX1 PČ
Joel Roealants - 2010.g - 5. vieta MX2 PČ
Nicolas Aubin- 2008.g. 3.vieta MX2 PČ

Ļoti labs sasniegums , augsta līmeņa sacensībās - ļoti spēcīgā konkurencē! Pagājušajā nedēļā bija vēl spēcīgāka konkurence.