Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MotoGP komandas turpmāk drīkstēs izmantot četrus pilotus

Juris Grīns
Juris Grīns

MotoGP komandas turpmāk drīkstēs izmantot četrus pilotus
"Ducati" komandas braucēji
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

No 2014. gada MotoGP čempionātā katra komanda drīkstēs izmantot četrus pilotus, līdzšinējo divu vietā.

"Grand Prix" komisija piektdien paziņoja par lēmumu mainīt līdzšinējos noteikumus, kas ierobežo katras komandas pilotu skaitu līdz diviem. Pašlaik rūpnīcas komandas "Honda", "Yamaha" un "Ducati" katra drīkst izmantot divus pilotus, kā arī sniegt dažāda veida atbalstu vēl diviem braucējiem satelītkomandās.

Turpmāk katra komanda drīkstēs izmantot pat četrus pilotus un tādā veidā iecerēts palielināt dalībnieku skaitu, kā arī konkurenci starp vadošajiem braucējiem. 2014. gadā "Yamaha" neatkarīgajām komandām arī piedāvās iegādāties savus motorus, kamēr "Honda" ir izstrādājusi pazeminātas cenas motociklu, ko varēs izmantot lēnākās CRT klases komandas.

Pēdējā komanda, kas regulāri izmantoja vairāk kā divus braucējus, bija "Honda" - 2011. gadā tās sastāvā visos posmos startēja Keisijs Stouners, Danijs Pedrosa un Andreā Doviciozo.

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja