Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži Francijas posmā ceturtie, PČ kopvērtējumā atkāpjas uz otro vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži Francijas posmā ceturtie, PČ kopvērtējumā atkāpjas uz otro vietu
Brāļu Lielbāržu ekipāža. Foto: WSC

Daniels un Bruno Lielbārži pasaules čempionāta trešo posmu blakusvāģu motokrosā, kas šonedēļ norisinājās Francijā, noslēguši ar izcīnītu ceturto vietu, bet kopvērtējumā no pirmās pozīcijas noslīdējuši uz otro.

Sestdien kvalifikācijas sacensībās A grupā Lielbāržu ekipāža ierindojās piektajā vietā, kas nozīmē, ka finālbraucienos bija jāstartē no devītās pozīcijas. Plomjonas trasē iepriekš savā karjerā brāļi vēl nekad nebija braukuši.

Pēc pirmajos divos posmos izcīnītajām uzvarām, šoreiz divu braucienu summā pirmajā trijniekā tikt neizdevās. Pirmajā sacīkstē Lielbārži ieņēma septīto vietu, savukārt otrajā braucienā finišēja ceturtie. Summā ceturtā vieta.

"Pirmā reize "Moto Club de Plomion" trasē," no sacensībām ziņo brāļu Lielbāržu komanda. "Nebija viegli pierast pie trases, visu nedēļas nogali nevarējām atrast labākās līnijas un ritmu. Pēc sestdienas atradām pareizos iestatījumus motociklam un spējām uzlabot savus startus. Pirmajā braucienā tikām līdz ceturtajai vietai, bet divus apļus pirms finiša saskārāmies ar citu ekipāžu un piedzīvojām kritienu. Finišā septītā vieta. Otrajā braucienā izdevās daudz labāks starts kā pirmajā un visu braucienu cīnījāmies par "Top 3". Braucienu finišējām ceturtajā vietā un esam priecīgi, ka otrais brauciens izdevās labāks kā pirmais. Kopumā neesam īpaši priecīgi par nedēļas nogali, bet esam ieguvuši neatsveramu pieredzi. Gatavojamies Kramolinai un centīsimies atgūt sarkano plāksni."

Par posma uzvarētājiem kļuva Kiljana Prunjē/Evana Prunjē duets, kuri ieņēma otro vietu pirmajā un uzvarēja otrajā braucienā. Ar tādu pašu punktu skaitu otrie palika Koens Hermanss/Bens van den Bogārts - viņiem braucienos, attiecīgi, pirmais un otrais rezultāts. Priekšā Lielbāržiem ierindojās arī Marvins Vanlušens/Glens Jensenss, abās sacensībās finišējot trešajā vietā.

Hermansa ekipāža tagad pārņēmusi vadību sezonas kopvērtējumā, bet Lielbārži ir piecu punktu atstatumā. Trešajā vietā esošā Vanlušena ekipāža līderim zaudē 15 punktus.

Pasaules čempionāts turpināsies ar posmu 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinas trasē.

1. brauciens:

2. brauciens

Posma kopvērtējums:

PČ kopvērtējums pēc 3. posma:

  +1 [+] [-]

, 2024-05-26 21:44, pirms 3 nedēļām
Cietā trase galīgi bračkàm nepatīk un tik cietas trases eiropā ir retums. Apdzīt ar ļoti grūti. Nebūtu kritiens moš būtu top 3. Bet tur pat vien bija. Malači. Sarkanā plāksne nekur nepaliks. Turās

     [+] [-]

, 2024-05-27 10:56, pirms 3 nedēļām
novelu caliem neforset,krat pieredzi un bez lielam traumam,Tituls atnaks...