Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Prado: "Šoreiz Jonass brauca vēl labāk nekā parasti"

Juris Grīns
Juris Grīns

Prado: "Šoreiz Jonass brauca vēl labāk nekā parasti"
Foto: Ray Archer, KTM Images

Spānijā notikušā pasaules motokrosa čempionāta trešā posma otrās vietas ieguvējs MX2 klasē Horhe Prado atzīst, ka latviešu motosportists Pauls Jonass, kurš kļuva par uzvarētāju, "Redsand" trasē rādījis vēl labāku sniegumu nekā citkārt, līdz ar to šobrīd ir ļoti grūti uzveicams.

Jau ziņots, ka Jonass svētdien guva trešo uzvaru pasaules čempionātā pēc kārtas, kamēr jau otro nedēļas nogali otrs "Red Bull KTM Factory Racing" komandas sportists Prado palika otrajā vietā. Viņš atzīst, ka izdarījis visu iespējamo.

"Šī bija laba nedēļas nogale un esmu apmierināts ar iegūto otro vietu," stāsta Prado. "Pirmais brauciens man padevās labs, otrajā bija mazliet grūtāk, bet mēs smagi strādājam, tāpēc esmu apmierināts. Protams, pasaules čempionātā visi vēlas uzvarēt un Paulu uzveikt ir sarežģīti. Šajā reizē viņš brauca vēl labāk nekā parasti. Tomēr es turpināšu mēģināt."

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Prado ir trešais, kamēr otro vietu nosargājis Tomass Kjers Olsens no "Rockstar Energy Racing Husqvarna MX2" komandas. Šoreiz Olsens divu braucienu summā bija trešais labākais.

"Šajā posmā bija daudz pozitīvā un esmu apmierināts ar veikto progresu," saka Olsens. "Visu nedēļas nogali šeit Spānijā jutos labi. Pirmajā braucienā nepadevās tas labākais starts, un tas situāciju sarežģīja. Par laimi, otrajā braucienā starts jau bija daudz labāks un varēju parādīt savu patieso ātrumu. Esmu mazliet sarūgtināts, ka nokritu, tobrīd atrodoties otrajā vietā, jo biju labā pozīcijā, lai padzenātu Jonasu cīņā par vadību. Kopumā mans ātrums un fiziskā forma šonedēļ bija laba. Mēs smagi strādājam un tagad gaidu nākamo posmu, kas notiks Itālijā."

Olsens pēc trim posmiem ir 30 punktus aiz Jonasa, kamēr Prado, kuram neveiksmīgākais bija sezonas pirmais posms, zaudē jau 45 punktus.

Izmantotie resursi:
mxlarge.com