Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Filipsona un Kozlovska vadībā Ādažos aizvadīta motokrosa treniņnometne

Juris Grīns
Juris Grīns

Filipsona un Kozlovska vadībā Ādažos aizvadīta motokrosa treniņnometne
Foto: LaMSF

Trešdien, 24. jūlijā Ādažu mototrasē aizvadīta pirmā no Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) bezmaksas rīkotajām motokrosa treniņu dienām - kopā ar motokrosa treneri Gintu Filipsonu un pieredzējušo motokrosa braucēju, motokrosa veterānu Leonu Kozlovski.

Kopā piedalījās 25 bērni, kuri bija atbraukuši no visdažādākajām Latvijas pilsētām. Šajā reizē visvairāk pārstāvētā bija MX50 klase, kā arī treniņā piedalījās MX Rūķi, MX65 un MX85 klases braucēji.

LaMSF organizētās bezmaksas treniņnometnes mērķis ir sniegt iespēju, lai arī paši jaunākie motokrosa braucēji varētu pilnveidot savas moto braukšanas iemaņas, lai bērni justos droši trasē, kā arī, lai apgūtu jaunas un nostiprinātu jau esošās braukšanas tehnikas.

LaMSF ģenerālsekretāre, šī projekta idejas autore Egija Skurbe:

“Man ir liels pārsteigums un prieks, ka bija tik liela atsaucība, jo bija ieradušies arī no tālākām Latvijas pilsētām. Tas nozīmē, ka esam uz pareizā ceļa. Turpināsim rast iespēju rīkot vairāk šāda veida nometnes bērniem. Paldies visiem bērniem, viņu vecākiem, liels paldies treneriem Gintam Filipsonam un Leonam Kozlovskim par padomiem, ieguldīto darbu, darba ētiku un iesaisti šajā projektā.”

Draudzīgā atmosfērā tika aizvadīta lieliska diena “Ādažu” mototrasē.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)