Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišuļu komanda: "Kārlis ir ļoti labā formā, un tai tuvojas arī Jānis"

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišuļu komanda: "Kārlis ir ļoti labā formā, un tai tuvojas arī Jānis"
Brāļi Reišuļi un treneris Roberts Justs. Foto: Facebook.com/reisulis

Eiropas motokrosa čempionāta jauno sezonu nedēļas nogalē Spānijā uzsāka brāļi Reišuļi. EMX250 klases pirmajā braucienā Kārlis Alberts Reišulis finišēja otrais, arī otrajā sacīkstē bija tuvu "Top 3" rezultātam, taču izstājās ar salūzušu sajūgu neilgi pirms finiša. Jānis Mārtiņš Reišulis, debitējot lielajā klasē, braucienos bija sestais un ceturtais, summā gūstot ceturto pozīciju.

Piedāvājam brāļu Reišuļu komandas atskatu uz sacensībām:

"Lielais motokross ir sācies! Šajā nedēļas nogalē Spānijā sākās Eiropas čempionāts EMX250 klasē, kurā piedalās arī Kārlis un Jānis Reišuļi. Kvalifikācijā Jānim izdevās uzrādīt ceturto ātrāko apļa laiku, bet Kārlim devīto.

Pirmajā braucienā abiem brāļiem padevās labs starts. Kārlis trasē devās kā pirmais, Jānis trešais. Kārlis lielāko brauciena daļu arī brauca pirmajā pozīcijā, līdz viņu apdzina konkurents. Finišā otrais. Jānis brauciena pirmo daļu arī turējās "Top 4", bet brauciena otrajā daļā bija jūtams, ka Jānis sagatavošanas periodā ir izlaidis divus mēnešus, nācās zaudēt vēl divas vietas. Finišā sestā vieta.

Otrajā braucienā Kārlim arī padevās labs starts - trešais. Pirmajā aplī jau izdevās pakāpties uz otro vietu un tā arī nobraukt visu braucienu. Diemžēl pēdējā aplī pievīla tehnika un pāris likumus līdz finišam nācās izstāties. Sacensību kopvērtējumā astotā vieta. Jānim otrajā braucienā pavisam nesanāca starts. Brauciens uzsākts 20. vietā. Spraigās cīņās ar konkurentiem finišā izdevās iebraukt kā ceturtajam. Kopvērtējumā arī ceturtā vieta.

Ar katru braucienu Jānis uz motocikla jūtas arvien labāk. Nākamais posms Itālija solās būt ļoti interesants. Kārlis ir ļoti labā formā un tai tuvojas arī Jānis. Paldies trenerim Robertam Justam un visiem atbalstītājiem!"

Jāpiebilst, ka tieši šodien Jānim Mārtiņam Reišulim aprit 16 gadi.

EMX250 klases kopvērtējums pēc 1. posma:

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/reisulis