Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Savainojumu guvis divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss

Juris Grīns
Juris Grīns

Savainojumu guvis divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss
Kevins Strijboss
Foto: racerxonline.com

Divkārtējais pasaules vicečempions motokrosā MXGP klasē Kevins Strijboss treniņnometnē Spānijā iedzīvojies savainojumā.

Iepriekš startējis "Suzuki" rūpnīcas komandā, kas pēc aizvadītās sezonas aizgāja no pasaules čempionāta, šogad beļģu motosportists Strijboss pievienojies "Standing Construct KTM" vienībai. Spānijā viņš aizvadīja treniņbraucienus pirms jaunās sezonas, tomēr krita un iedzīvojās traumā.

No "RedSand" trases sportists tika nogādāts dzimtajā Beļģijā, kur viņam jau veikta operācija. Pats braucējs atzīst, ka jaunais motocikls viņam patīk un cer, ka jau pasaules čempionāta pirmajā posmā, kas gaidāms 4. martā Argentīnā, viņš varēs stāties uz starta.

"Avārija un lauzts atslēgas kauls," sociālajos tīklos raksta sportists. "Cerēsim, ka sadzīs ātri, lai jau Argentīnā es varētu stāties pie starta barjeras. Uz "KTM" motocikla jutos tiešām labi. Šis liek nedaudz aizkavēt visu, bet atgriezīsimies spēcīgāki."

Strijbosu nesenajā pagātnē nomocījusi ne viena vien trauma. Pērn viņš bija spiests izlaist piecus posmus elkoņa savainojuma dēļ. Iepriekš beļģis izteicies, ka 2018. gada sezona viņam visticamāk būs pēdējā profesionālā līmenī.

MXGP klasē Kevins Strijboss startē kopš 2003. gada. Viņa augstākie sasniegumi ir iegūta otrā vieta pasaules čempionāta kopvērtējumā 2006. un 2007. gadā, kā arī trešā vieta 2014. gada sezonā.