Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jūlija ievadā Neretā tiks aizvadīts jau trešais Latvijas kausa posms motokrosā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Jūlija ievadā Neretā tiks aizvadīts jau trešais Latvijas kausa posms motokrosā
Kristers Drevinskis. Foto: lamsf.lv

2. jūlijā tiks aizvadīts Latvijas kauss un Latvijas junioru čempionāts motokrosā. Piloti tiksies vienuviet Neretas mototrasē, lai cīnītos par godalgām un svarīgiem punktiem kopvērtējumā.

Šis būs jau trešais abu seriālu posms no visiem pieciem, kas šogad paredzēti. Pēc posma Neretā, sacensību seriāls ņems vietu vēl arī Madonā un Stelpē.

Pirmajā posmā (Saldū) sacensībām tika pieteikti 243 piloti. Prestižākajā jauniešu klasē MX125 toreiz triumfēja igauņu braucējs Sebastians Leoks. Sezonas otrajā posmā Lubānā tikmēr uzvaras laurus plūca Martins Platkēvičs.

No mazajām klasēm dalību sacensībās ņems MX50 Rūķi, MX50 Jaunākie, MX50 Vecākie, MX65 Jaunākie, MX65 Vecākie, MX85 Jaunākie, MX85 Vecākie un Kvadri Kids.

Pārējie sportisti tiks sadalīti 14 citās ieskaitēs - MX2 Juniori, MX2 Juniori B, MX125, MX125 B, MX2T, Kvadri 100, Kvadri Juniori, MX30+, MX40+, Zelta Mopēds, Retro 175, Retro 250, Retro 350 un Retro 450.

Sacensību organizatori ir parūpējušies arī par to, lai balvas būtu ne vien ātrākajiem braucējiem, bet arī skatītājiem. Sacīkstes neiztiks arī bez karstas cīņas par starta karaļa statusu.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam un pensionāriem ieeja ir bez maksas, tāpēc organizatori laipni aicina katru motokrosa līdzjutēju ierasties uz sacensībām Neretā.

Latvijas kauss un Latvijas junioru čempionāts motokrosā

DatumsNorises vietaRezultāti
30.aprīlisSaldusŠEIT
28.maijsLubānaŠEIT
2.jūlijsNereta
23.jūlijsMadona
13.augustsStelpe

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv