Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis: "Sliktais starts manas cerības uz pirmo trijnieku sagrāva"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis: "Sliktais starts manas cerības uz pirmo trijnieku sagrāva"
Kārlis Sabulis. Foto: LaMSF

Čehijā, Loketā norisinājās Eiropas čempionāts 2T klasē, kas pēc jaunajiem FIM Eiropas noteikumiem notiek tikai vienu reizi gadā. Čempions šajā klasē tika kronēts uzreiz pēc divu braucienu summas.

Šogad EMX 2T klasē uzvaras laurus plūca austrietis Marsels Štaufers, otrajā vietā ungārs Bence Pergels un trešais čehs Vaclavs Kovars, bet piecinieku noslēdza Kārlis Sabulis.

“Sacensības bija labas. Svētdien jau jutos daudz labāk un bija iespēja tikt TOP3, taču sliktais starts manas cerības uz trijnieku sagrāva. Darīju visu, kas bija manos spēkos un no otrā divdesmitnieka aizcīnījos līdz sestajai vietai. Par savu braukšanu biju apmierināts. Piektā vieta kopsummā – ir labi, bet vienmēr gribas labāk,” stāsta Kārlis Sabulis.

Runājot par sajutām būt atpakaļ motokrosā – tās sportistam bija pozitīvas, kā arī viņš bija priecīgs satikt gan bijušos komandas biedrus, gan izbaudīt kopējo MXGP atmosfēru kopā ar savu komandu.

“Paldies komandai un atbalstītājiem, kas palīdzēja kopā izcīnīt 5. vietu Eiropas čempionātā 2T klasē,” tā Kārlis Sabulis (“Motosports Racing Team/Auseklis”).

Rezultāti: https://results.fim-europe.eu/event...