Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži: "Ātrums un izturība bija, pietrūka mazliet veiksmes"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži: "Ātrums un izturība bija, pietrūka mazliet veiksmes"
Foto: WSC

Vācijā, Štrasbesenbahas mototrasē norisinājies pasaules čempionāta astotais posms blakusvāģu motokrosā.

Arī šī posma uzvarētāji ir Marvins Vanlušens un Glens Jansenss, kuri divu braucienu summā ieguva 44 punktus, otrajā vietā ar 35 punktiem Kiljans Prunjē un Evans Prunjē, trešajā vietā ar 34 punktiem Brets Vilkinsons un Džo Millards, bet ceturtajā pozīcijā ar tādu pašu punktu skaitu – 34, ir Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis.

"Ne tāda nedēļas nogale, uz kādu cerējām," atzīst brāļi Lielbārži. "Ātrums un izturība bija visu nedēļas nogali, bet pietrūka mazliet veiksmes. Bet cīņa nebeidzas šeit. Tagad mums būs mēneša pauze no pasaules čempionāta posmiem, kuras laikā varēsim uzlabot lietas, pie kurām mums ir jāpiestrādā."

"Vācijā posms aizvadīts ļoti karstos laikapstākļos. Jutāmies labi. Saskārāmies ar dažādām problēmām gan sestdien, gan svētdien motocikla regulējumos. Svētdien pirmajā braucienā nebija veiksmīgs starts, sākām cīņu no 9. vietas. Intensīvas cīņas par TOP3 ar citām ekipāžām visa brauciena garumā, bet mazliet pietrūka un finišā 4. vieta. Otrajā braucienā izdevās labs starts, bet cita ekipāža iebrauca mums aizmugurē, kā rezultātā motociklam pazuda aizmugurējās bremzes. Bez tām bija grūti braukt un 5. vieta bija labākais rezultāts, kuru varējām uzrādīt braucienā. Ātrums un izturība bija visu nedēļas nogali, bet pietrūka mazliet veiksmes. Tagad esam ceļā uz Latviju, uz mājām, un gatavosimies nedēļas nogalei, kurā startēsim Latvijas čempionātā Alojā," stāsta Daniels un Bruno Lielbārdis.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc astoņiem posmiem Lielbārži saglabājuši otro pozīciju, bet Vanlušens/Jensenss ir jau 40 punktus priekšā. Savukārt par 20 punktiem mazāk Prunjē ekipāžai.

Rezultāti: https://www.fimsidecarcross.com/sta...

Pasaules čempionāta devītais posms blakusvāģu motokrosā notiks 14. un 15. septembrī Vācijā, Rudersbergā.