Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži kā līderi dodas uz pasaules čempionāta trešo posmu Francijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Lielbārži kā līderi dodas uz pasaules čempionāta trešo posmu Francijā
Foto: João Ricardo Branco

25. un 26. maijā Francijā, Plomionas cietā seguma trasē notiks pasaules čempionāta trešais posms blakusvāģu motokrosā un uz starta dosies šī brīža pasaules čempionāta blakusvāģu klases līderi, 17 gadus jaunie Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis.

Šajā trasē brāļi Lielbārži vēl nav ne reizi nav braukuši. “Tā mums ir nezināma. Esam runājuši ar citām komandām. No viņu teiktā, varam spriest, ka trase ir ļoti cieta, ar lieliem lēcieniem un arī tehniska. Tas nozīmē, ka tā būs ātra. Noskaņojums ir labs. Esam gatavi mēģināt uzrādīt savu labāko rezultātu. Domājot par konkurentiem, šī trase varētu būt parocīga Marvina Vanluchene un Glenn Jannsena ekipāžai, kā arī francūžiem, brāļiem Killian Prunier un Evan Prunier. Pirms startiem īpašu rituālu nav. Klausāmies mūziku, noskaņojamies, patīk laicīgi ierasties uz slēgto parku,” saka Daniels un Bruno Lielbārdis.

Novēlam brāļiem Lielbāržiem izdevušos startus un spēju nosargāt līdera pozīciju!

Lielbārži pēc diviem posmiem, kas risinājušies Portugālē un Nīderlandē, ar 98 punktiem ierindojas pirmajā vietā, otrajā vietā ar 85 punktiem seko Lielbritānijas ekipāža Brett Wilkinson un Joe Millard, bet trešajā vietā, atpaliekot par vienu punktu, ierindojas ekipāža no Nīderlandes, Koen Hermans un Ben Van Den Bogaart ar 84 punktiem.

Pasaules čempionāta ceturtais posms blakusvāģu motokrosā notiks jau nākamajā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinā, paralēli tam norisināsies arī Eiropas čempionāta trešais posms kvadriciklu motokrosā.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-22 13:21, pirms 4 nedēļām
Startu! Viņi malači!

  +1 [+] [-]

, 2024-05-22 14:56, pirms 4 nedēļām
Lūgums praktikantei nākamajā relīzē papildināt sekretāri, pievienojot kopvērtējuma rezultātus tabulas veidā un ar vismaz sešām ekipažām!

     [+] [-]

, 2024-05-22 18:59, pirms 3 nedēļām
17 gadus jaunie ? Kas tas par murgu?