Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MotoGP atbalsta sacīkstēs gājis bojā tunisiešu motosportists

Juris Grīns
Juris Grīns

MotoGP atbalsta sacīkstēs gājis bojā tunisiešu motosportists
Taofiks Gatouči
Foto: mncnews.com.au

MotoGP pasaules čempionāta nedēļas nogalē Katarā gājis bojā tunisiešu motosportists Taoufiks Gatouči.

49 gadus vecais Gatouči piedalījās MotoGP atbalsta sacensībās "Losail 600 Cup", kad 10. aplī piedzīvoja avāriju. Tajā bija iesaistīti vairāki braucēji, bet Gatouči guva nopietnus savainojumus, kā rezultātā gāja bojā, apstiprinājuši sacīkšu rīkotāji.

"Ar lielām skumjām jāpaziņo, ka ir gājis bojā tunisiešu braucējs Taoufiks Gatouči," teikts organizatoru izplatītajā paziņojumā. "Pēc veiktiem desmit apļiem no 15 sacensības tika apturētas, jo trešajā līkumā notika vairāku sportistu sadursme. Gatouči nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība."

Pēc tam Gatouči ar gaisa transportu tika nogādāts slimnīcā Dohā, kur mediķi turpināja glābt sportista dzīvību. Diemžēl, ievainojumi izrādījās nesavienojami ar dzīvību.

Šīs bija atbalsta sacensības pasaules čempionātu braucieniem, kas Losailas trasē notika svētdien. Uzvaras izcīnīja Horhe Lorenso (MotoGP), Tomass Luthi (Moto2) un Nikolo Antonelli (Moto3).

Izmantotie resursi:
SuperSport