Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MTG turpinās pārraidīt MotoGP līdz 2019. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

MTG turpinās pārraidīt MotoGP līdz 2019. gadam
Marks Markess
Foto: AFP/Scanpix

MTG un Dorna Sports ir atjaunojuši savu sadarbību, nodrošinot motosporta faniem Latvijā, Skandināvijā un Baltijā MotoGP, ātrākā motosporta pasaulē, pārraides.

MotoGP 2017.–2019.sezonu pārraides būs pieejamas sporta kanālos Viasat Sport Baltic, Viasat Motor un video satura platformā Viaplay. MotoGP Pasaules čempionāta sezonā ir iekļautas 18 Grand Prix sacensības 15 pasaules valstīs. MotoGP savā starpā sacenšas 11 komandas un 23 braucēji, nodrošinot aizraujošu izklaidi motosporta cienītājiem visā pasaulē.

2016.gada sezona noslēdzās 13.novembrī Valencijā, ar Horhes Lorenco uzvaru, bet čempiona titulu MotoGP klasē jau agrāk bija izcīnījis Marks Markes.

Manels Arroijo, izpilddirektors – komunikācijas vadītājs, Dorna Sports: “Mēs ar prieku paziņojam, ka MotoGP Skandināvijas un Baltijas valstīs vēl trīs gadus tiks pārraidīts Viasat Sport Baltic, Viasat Motor un Viaplay. Sadarbības atjaunošana nozīmē to, ka šo valstu motosporta sacensību cienītāji arī nākotnē izbaudīs visu, ko sniedz šīs sacensības. Nākamā sezona būs ne mazāk aizraujoša un pārsteigumu pilna par šī gada sezonu, un mēs esam gandarīti par to, ka mūsu sadarbība ar MTG nodrošinās fanus Ziemeļeiropā ar pašu svarīgāko."

Toms Circenis, Viasat Sport Baltic sporta programmu direktors: “MotoGP ir adrenalīna un drāmas pārsātināts sporta veids, un es nevaru sagaidīt 2016. gada sezonas noslēgumu. Šīs pārraides tiesības lieliski papildina mūsu Formula 1 pārraides, kas nozīmē to, ka MTG turpinās sniegt saviem skatītājiem labāko gan no motociklu, gan automašīnu sacensībām. Pateicoties tam, ka šī sezona bija tik intensīva, ir skaidrs, kāpēc motosporta cienītāji priecājas par to, ka spēs vērot MotoGP sacensības Viasat Sport Baltic, Viasat Motor un Viaplay pārraidēs nākamo trīs sezonu garumā."

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-15 15:31, pirms 8 gadiem
Super!