Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Reišuļi pieteikušies dalībai "French Elite" motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Reišuļi pieteikušies dalībai "French Elite" motokrosā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

Vairāki vadošie pasaules un Eiropas motokrosa čempionātu braucēji šajā nedēļas nogalē piedalīsies "French Elite" seriāla pirmajā posmā "Lacapelle Marival International". Starp pieteiktajiem braucējiem arī brāļi Reišuļi.

Gatavojoties sezonas galvenajiem startiem, kas gaidāmi jau pavisam drīz, MX1 klasē Francijā uz starta stāsies tādi vadošie MXGP braucēji kā Džeremijs Sīvers, Matija Gvadanīni, Maksims Reno, arī Valentīns Guilo.

Sīvers šogad pievienojies "Kawasaki" komandai, Gvadanīni kļuvis par "Nestaan Husqvarna" rūpnīcas braucēju, bet Reno aizvadīs vēl vienu sezonu "Yamaha" vienības sastāvā. "Lacapelle Marival International" startēs arī viņa komandas biedrs, Jago Gērtss, kurš iepriekšējos četrus gadus kļuva par MX2 vicečempionu, bet šogad debitēs MXGP klasē. Kopumā piedalīsies 22 braucēji.

MX2 klasē starp 53 pieteiktajiem sportistiem arī Jānis Mārtiņš Reišulis un Kārlis Alberts Reišulis. Latviešu jaunie talanti šosezon Eiropas motokrosa čempionātā EMX250 klasē startēs vienā komandā - "Team VRT Yamaha Racing". Kārlim šī būs otrā sezona uz 250cc motocikla, bet Jānim - pirmā. Pērn viņš kļuva par Eiropas čempionu EMX125 klasē.

No spēcīgākajiem šīs kategorijas braucējiem MX2 klasē startēs arī Saša Kūnens, Toms Gujons, Kajs de Volfs, Mikels Hārups, Andrea Bonakorsi, Matiss Boisrams, Tibo Benistāns, Matiss Valāns, Lukass Kūnens. Konkurence būs ārkārtīgi spēcīga.

Dalībnieku saraksts: https://gatedrop.com/entry-list-fre...

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-02-21 15:24, pirms 2 mēnešiem
Veiksmi brāļiem, lai izdodas sezona!

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:11, pirms 2 mēnešiem
CIK MAN ZINĀMS ,jĀNIS ŠAJĀS SACENSĪBĀS NEPIEDALĪSIES.