Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latviešiem neizdodas uzvarēt kvadriciklu motokrosa Latvijas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latviešiem neizdodas uzvarēt kvadriciklu motokrosa Latvijas čempionātā
Kevins Sārs
Foto: Kevin Saar sociālie tīkli

Vakar, 19.septembrī, Pilsblīdenē tika uzsākts noslēdzošais Latvijas čempionāta Q un B/V posms. Tā kā kvadricikli trasē devās jau šajā dienā, zināms, ka par 2015.gada čempionu kļuvis igauņu sportists Kevins Sārs.

Igaunijas pārstāvis, talantīgais Kevin Sārs kopvērtējuma tabulas priekšgalā atradās visu sezonu un nepārspēts palika arī noslēdzošajā posmā.

Lai gan atsevišķos posmos pamatīgu konkurenci sagādāja mājinieks un Eiropas čempions Edgars Meņģelis, izlaisto posma un tehnikas problēmu dēļ šoreiz Meņģelim vien ceturtā vieta – nestartējot arī šajā posmā sportistu ar viena punkta pārsvaru apsteidz igaunis Martins Filatovs.

Otro pozīciju šosezon veiksmīgi nosargāja latvietis Raivis Sootee, izcīnot vicečempiona titulu. Jāsaka, ka Sootee sezonas laikā uzrādījis ļoti stabilu sniegumu un ne velti jau oktobrī pārstāvēs mūsu valsti Eiropas Nāciju Kausā.

Pilsblīdenes posmā uzvarētāja godā Sārs, bet aiz viņa Filatovs un cits igaunis, Martins Kangurs. Labākais no latviešiem bija Ralfs Reinfelds, kurš abos braucienos ieņēma ceturtās vietas. Savukārt tikai astotais šajā posmā palika Sootee.

Edgars Meņģelis Pilsblīdenes posmā nestartē, lai gan pirms šīm sacensībām Latvijas čempionāta kopvērtējumā vēl bija trešais.

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF