Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi uz diviem gadiem pagarina līgumu ar "Yamaha" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosi uz diviem gadiem pagarina līgumu ar "Yamaha" komandu
Valentino Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas motosportists Valentino Rosi apstiprinājis, ka arī nākamos divus gadus turpinās pārstāvēt "Yamaha" rūpnīcas komandu.

Rosi jau iepriekš izteicies, ka gatavojas turpināt startēt MotoGP čempionātā līdz aptuveni 40 gadu vecumam, lai pēc tam pievērstos autosportam.

"Ar prieku paziņoju, ka esmu pagarinājis līgumsaistības ar "Yamaha" un kopā turpināsim strādāt vēl nākamos divus gadus," paziņoja deviņkārtējais pasaules čempions. "Esmu par to tiešām priecīgs, jo jau iepriekš mans mērķis bija turpināt dalību motoru sportā tik ilgi, cik varēšu būt konkurētspējīgs."

Rosi uzvaras pasaules čempionāta posmos guvis 18 sezonās no aizvadītajām 20. Pirmo reizi tas notika 1996. gadā 125 kubikcentimetru klasē, savukārt vienīgi 2011. un 2012. gadā, pārstāvot "Ducati" komandu MotoGP klasē, Rosi palika bez pirmajām vietām. Septiņus no deviņiem tituliem viņš guvis augstākajā klasē MotoGP, kas iepriekš bija pazīstama kā 500cc.

Pagaidām bez līguma uz 2017. gadu ir Rosi tagadējais komandas biedrs Horhe Lorenso. Tiek ziņots, ka viņam vietu komandā piedāvājusi "Ducati" rūpnīca un spānis šobrīd nogaida, lai izlemtu, kā rīkoties. Drīz pēc līguma parakstīšanas ar Rosi to apstiprinājusi "Yamaha" komandas vadība.

Izmantotie resursi:
SuperSport
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2016-03-20 19:13, pirms 9 gadiem
Ceru, ka šodien ierādīs vietu tiem spāņu pedi....

     [+] [-]

, 2016-03-20 21:05, pirms 9 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Ceru, ka šodien ierādīs vietu tiem spāņu pedi....
Nu, diemzeel neieraadiija...

     [+] [-]

, 2016-03-20 21:06, pirms 9 gadiem
Veel karsta zina ir, ka KTM ruupniicas komanda naakamgad ienaak ieks MotoGP un jau pirmais nosleegtais liigums - Bredlijs Smits.