Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Jānis Mārtiņš Reišulis startēs "Yamaha" rūpnīcas komandā?

Jānis Mārtiņš Reišulis startēs "Yamaha" rūpnīcas komandā?
Jānis Mārtiņš Reišulis. Foto: mxgp.com

Talantīgais jaunais latviešu motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis nākamajā sezonā, iespējams, pārstāvēs "Yamaha" rūpnīcas komandu, vēsta vairāki motokrosa mediji.

Iepriekšējās sezonā "Yamaha" paspārnē startēja vecākais no brāļiem Kārlis Alberts Reišulis. Kopā ar "Team MJC" tika gūtas uzvaras Eiropas čempionāta sacensībās, bet 2022. gada sezonas kopvērtējumā EMX125 klasē sasniegta godalgotā otrā vieta. Zināms, ka šo komandu sportists ir atstājis un nākamgad startēs ar 250cc kubatūras motociklu.

Vēl nav oficiāli paziņots, kas būs Kārļa nākamā komanda, bet neoficiāla informācija liecina, ka tā būs "Hutten Metaal Yamaha". Šo vienību pārstāvēšot arī Ivano van Erps un Andreā Bonakorsi. Van Erps šogad startēja EMX125 klasē, bet Bonakorsi jau brauca EMX250 kategorijā.

Arī Jānis šogad veiksmīgi iesaistījās cīņā par EMX125 godalgām, uzvarēja vairākās sacīkstēs, bet kopvērtējumā guva trešo vietu. Jaunākais no abiem brāļiem brauca latviešu vienībā "KTM Motofavorīts MX Team", taču nākamgad startēsrūpnīcas komandā. Šī informācija ir oficiāla, taču vēl nav paziņots, kas būs jaunā talanta nākamā komanda.

"Gatedrop.com" un citi portāli šodien ziņo, ka Jānis Mārtiņš Reišulis jau esot parakstījis līgumu ar "Yamaha" rūpnīcu un nomainīs savu vecāko brāli "Team MJC" sastāvā. Līgums esot noslēgts uz vairākiem gadiem. Tāpat komanda esot vienojusies ar citu jauno braucēju - čehu talantu Juliusu Mikulu, kurš šogad EMX125 kopvērtējumā ieņēma sesto vietu.

Aizvadīti divi smaga darba & sasniegumu pilni gadi. Šī sezona Jānim Mārtiņam Reišulim bija sasniegumiem bagātākā viņa...

Posted by KTM Motofavorīts MX Team on Otrdiena, 2022. gada 18. Oktobris

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...


Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC
3

Lielbārži PČ blakusvāģu motokrosā uzvar arī sezonas otrajā posmā

LETA. Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Nīderlandē izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām otrajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
3

Jonass ieņem devīto vietu Spānijas MXGP posmā, uzvar mājinieks Prado

Šodien MXGP čempionāta posmā Spānijā devīto vietu divu braucienu kopvērtējumā ieņēma latvietis Pauls Jonass, kuram devītā un desmitā vieta braucienos. Abos braucienos uzvarēja Horhe Prado, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi.
Horhe Martins. Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

Spānis Martins uzvar "MotoGP" piektajā posmā

LETA--AFP. Spāņu motosportists Horhe Martins palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā, svētdien Lemānā izcīnot uzvaru pasaules motošosejas čempionāta Francijas "Grand Prix".