Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass ar trešo vietu Holandē atklāj jauno motokrosa sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass ar trešo vietu Holandē atklāj jauno motokrosa sezonu
Jonass (pirmais no labās) un "JM Racing" komanda
Foto: KTM

Jaunais un talantīgais latviešu motokrosists Pauls Jonass šodien izcīnīja trešo vietu Holandes atklātā čempionāta pirmajā posmā, kas bija viņa pirmās sacensības šosezon.

Jonass, kurš pērn izcīnīja trešo vietu pasaules junioru čempionātā un ieņēma piekto vietu Eiropas čempionātā EMX 125cc klasē, šogad pārstāv beļģu komandu "JM Racing". Arī šogad viņš turpinās startēt Eiropas čempionātā un augusta vidū plāno piedalīties Čehijā gaidāmajā pasaules junipru čempionātā, kā arī plāno aizvadīt visus sešus Holandes čempionāta posmus.

Pirms šodien notikušajām sacensībām Holandē, Halles trasē Jonass teica: "Uz šīm sacensībām nav likts lielākais uzsvars. Galvenais būs pirmais Eiropas čempionāta posms 14. aprīlī Itālijā. Sacensības Holandē izmantosim, lai gatavotos Itālijai. Protams, cīnīšos par uzvaru. Ir jāparāda komandai, ka varu braukt ātri."

To viņš arī pierādīja un, par spīti nelielām problēmām ar KTM motociklu, abos braucienos ieņēma trešo vietu 125cc klasē. Par uzvarētāju abas reizes kļuva Frēks van de Vlists, bet otro vietu abas reizes ieņēma Ludoviks Breverss.

Turpat Hallē Holandes čempionāta pirmo posmu aizvadīja divi citi latviešu motokrosisti. Augsuts Justs startēja spēcīgākajā klasē MX1, braucienos izcīnot septīto un desmito vietu. Savukārt par uzvarētāju MX1 kategorijā abās sacīkstēs kļuva Jevgēņijs Bobriševs no Krievijas.

Tikmēr Augusta brālis Roberts Justs, kurš startēja MX2 klasē, braucienos izcīnīja 17. un 18. pozīciju, kamēr par uzvarētāju abas reizes kļuva pazīstamais pasaules čempionāta dalībnieks Džefrijs Hērlingss.

Izmantotie resursi:
motocrossplanet.nl - Home
rekurzeme.lv
 - Portāls

  +2 [+] [-]

, 2013-03-17 20:17, pirms 12 gadiem
Pauli ! Prīmā ! ';

  +1 [+] [-]

, 2013-03-18 08:15, pirms 12 gadiem
Priekš pirmās gonkas izcili! Tā tik turēēēt!