Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Daideri aicina līdzjutējus 3. oktobrī uz Cēsīm

Daideri aicina līdzjutējus 3. oktobrī uz Cēsīm
Jānis un Lauris Daideri
Foto: Ritvars Raits

Latvijas blakusvāģu ekipāža Jānis un Lauris Daideri no šīs sezonas pēdējā posma Vācijā atgriezušies ar trešo vietu kopvērtējumā, kas vērtējams kā izcils panākumiem jaunajiem sportistiem. Par godu šim sasniegumam, brāļi nolēmuši noorganizēt tikšanos ar līdzjutējiem 3. oktobrī Cēsīs.

Tā nu jau vairākus gadus pēc kārtas pasaules čempionāts blakusvāģu klasē noslēdzas ar sacensībām Vācijas pilsētā Rudersbergā. Ja citus gadus uz Rudersbergu brāļi devās ar domu par maksimumu ''uz visu banku'', tad šogad mērķi un uzdevumi bija citādi. Sezonas laikā paveiktais un izcīnītais bija jānosargā - vajadzēja +29.

Jānis ar Lauri šeit jau bija braukuši ar panākumiem, tādēļ bija pamats cerēt iepriekš nospraustos uzdevumus izpildīt. Komanda nebija īsti apmierināta ar kvalifikācijas rezultātu, kad no otrās vietas startā finišā ceturtie. Brāļi izdarīja secinājumus un svētdien brauca pārliecinošāk.

Abos braucienos devītie startā un finišā sestie. Pēc pirmā brauciena intriga par trešo vietu izpalika, taču pastiprinājās cīņa par pirmo vietu, jo braucienā izstājās Daniels Vilemsens un Jans Hendrikss. Noturīgāku nervu sistēmu nodemonstrēja Joriss Hendrikss ar Kasparu Liepiņu un pelnīti kļuva par pasaules čempioniem!

Tikai tagad pēc atgriešanās mājās komanda tā īsti apzinās sasniegto. Vēl nesen par pārāk jauniem un ''zaļiem'' uzskatītie brālīši no Liezeres 2009. gadā ir kļuvuši par trešo spēcīgāko ekipāžu pasaulē!!! Panākums nav nācis viegli. Brīdī, kad sezonas otra puse draudēja paputēt finansiālu iemeslu dēļ, komanda izšķīrās par lēmumu vērsties pēc palīdzības.

Jānis un Lauris Daideri pateicas par atbalstu visiem līdzjutējiem un sponsoriem. Neskatoties ne uz kādām grūtībām, komanda nolēmusi jau 3. oktobrī saorganizēt brāļu Jāņa un Laura Daideru atbalstītāju un fanu dienu. Ar Kristera Serģa atbalstu par pasākuma vietu izvēlēta moto trase Cēsīs.

Sāksim pulcēties jau no plkst. 10.00. Brāļi padalīsies iespaidos par sezonu, pabrauks pa trasi, pavizinās visus braukt gribētājus, pateiksies atbalstītājiem un ziedotājiem, dāvās nelielas piemiņas veltes un autogrāfus, uzceps medniek desiņas vai lauku zupu, slāpes remdēsim ar tēju, sulu vai ko možāku atbilstoši gaumei. Pēc ilgāka pārtraukuma uz moča uzkāps arī trases saimnieks un mūsu padomdevējs Kristers Serģis. Gaidīsim visus 3. oktobrī Cēsīs Kristera moto trasē!

Izmantotie resursi:
teamdaiders.lv

     [+] [-]

, 2009-09-16 16:24, pirms 15 gadiem
Visnotaļ izdevusies sezona, malači. Pasākums arī tā neko.

     [+] [-]

, 2009-09-16 17:02, pirms 15 gadiem
Ir jau pamats svinībām! Vienā vārdā - MALAČI!!! Lai veicās nākamajā sezonā!