Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas motošosejas sportisti dodas uz Baltijas čempionātu Igaunijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas motošosejas sportisti dodas uz Baltijas čempionātu Igaunijā
Foto: Dace Teibe

Šajā nedēļas nogalē, 20. un 21. jūlijā, Igaunijā, "Porsche ring" trasē notiks Baltijas un Latvijas čempionāta otrais posms motošosejā.

Kā jau ierasts, sestdien, 20. jūlijā notiks Trackday, kurā ikvienam ir iespēja piedalīties gan amatieru, gan sporta braucējiem un izmēģināt savas spējas trasē. Visi braucēji tiks sadalīti pa grupām, atbilstoši savam braukšanas līmenim. Savukārt, vakarpusē notiks Retro un Street klases sacensības.

Svētdien, 21. jūlijā, rīta pusē sāksies oficiālie treniņbraucieni, kam sekos kvalifikācija, bet dienas otrajā pusē, kā pirmie uz starta pulksten 15:00 stāsies Supersport 300 klases motosportisti.

Reģistrācija, dienas kārtība un visa pārējā informācija pasākuma organizatora mājas lapā: https://balticrr.eu/

Atgādinām, ka iepriekšējā Baltijas čempionāta posmā, kas norisinājās Rīgā, Biķernieku trasē, pirmajā trijniekā no latviešu sportistiem Superbike klasē bija iekļuvis Ivo Vinniņš (“Motosport racing club”), B1200 klasē Alfrēds Lazdiņš (”SFRT Motorsports”), Dāvis Briedis (privāti) un Ģirts Zariņš (”SFRT Motorsports”), C1200 klasē Edgars Krūmiņš (Privāti) un Ulvis Goldbergs (”SFRT Motorsports”), bet C600 klasē Ritvars Dortāns (Privāti).

Informāciju sagatavoja:
Linda Rūba-Vinniņa (LaMSF motošosejas pārstāve)