Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Cīruļi ierindojas piektajā un septītajā vietā Eiropas motokrosa čempionātā

Emils Ozerinskis

Cīruļi ierindojas piektajā un septītajā vietā Eiropas motokrosa čempionātā
Patriks Cīrulis. Foto: Māris Stiprais

LETA. Latvijas motosportisti Patriks Cīrulis un Mārtiņš Cīrulis svētdien Čehijā Eiropas motokrosa čempionāta 65 kubikcentimetru (EMX65) klasē izcīnīja piekto un septīto vietu.

Pirms nedēļas pasaules junioru čempionātā zeltu šajā klasē izcīnījušais Patriks Cīrulis pirmajā braucienā bija sestais, Mārtiņš Cīruls finišēja 11., bet Rainers Grasis ierindojās 17.vietā. Otrajā braucienā Cīruļiem bija sestā un septītā pozīcija, bet Grasis finišēja 25.vietā.

Divu braucienu summā Patriks Cīrulis ar 30 punktiem bija piektais, Mārtiņam Cīrulim 24 punkti deva septīto vietu, bet Grasis ar četriem punktiem bija 22.pozīcijā. Par čempionu kļuva itālis Frančesko Asīni.

EMX85 klasē Jēkabs Hudolejs pirmajā braucienā izstājās pēc diviem apļiem, bet otrajā finišēja 25., pie ieskaites punktiem netiekot. Uzvaru izcīnīja itālis Nikolo Alvisi.

Tikmēr pērn Eiropas čempionātā divtaktu motoru (EMX2T) klasē uzvarējušais Toms Macuks šī gada meistarsacīkstes noslēdza 13.vietā - pirmajā braucienā viņš bija ceturtais, bet otrajā izstājās. Tituls šajā klasē tika nīderlandietim Kāsam Falkam.

Izmantotie resursi:
LETA