Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Toress triumfē "Red Bull X-Figters" posmā Dubaijā (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Toress triumfē "Red Bull X-Figters" posmā Dubaijā (+video)
"Red Bull X-Fighters" posms Dubaijā
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē pasaules labākie motokrosa triku meistari viesojās Dubaijā, lai aizvadītu "Red Bull X-Fighters" pasaules tūres otrās sacensības. Par uzvarētāju kļuva spānis Denijs Toress.

2011. gada pasaules tūres čempions vispirms no cīņas izslēdza pašreizējo tūres līderi Tomasu Peidžu, bet pēc tam pieveicot pašreizējo čempionu Levī Šervudu.

Toresa un Šervuda cīņā, kas norisinājās pasaules garākās celtnes, 828 metrus garā "Burj Khalifa" debesskrāpja, pakājē, noslēdzās ar rezultātu 3-2. Savukārt "Swatch Best Move" balvu saņēma Peidžs par "volt" lēcienu. Pasaules bezbailīgāko un labāko triku meistaru šovu klātienē noskatījās 13 tūkstoši līdzjutēju.

Lai gan Toresam šī ir pirmā uzvara kopš 2011. gada viesošanās Madridē, tagad tieši viņš kļuvis par jauno pasaules tūres līderi. Jāpiezīmē, ka Dubaijā spānis triumfēja arī jau pieminētajā 2011. gadā, kas vēlāk viņam atnesa čempiona titulu.

"Šogad labāko braucēju līmenis ir ļoti līdzīgs," pēc uzvaras teica Toress. "Ja pieļauj kaut mazāko kļudu, tiec izslēgts. Ir grūti prognozēt, kurš šogad uzvarēs čempionātā."

Nākošais "Red Bull X-Fighters" posms notiks 11. maijā Kalifornijā, ASV.

"Red Bull X-Fighters" Dubaijas posma rezultāti

VietaBraucējsValsts
1.Dany TorresSpānija
2.Levi SherwoodJaunzēlande
3.Tom PagesFrancija
4.Rob AdelbergAustrālija
5.David RinaldoFrancija
6.Libor PodmolČehija
7.Mat RebeaudŠveice
8.Maikel MeleroSpānija
9.Josh SheehanAustrālija
10.Daice SuzukiJapāna
11.Todd PotterASV

"Red Bull X-Fighters" Dubaijas posma apskats:

Izmantotie resursi:
Home - Freerider MX – hub for all freestyle,...

  -1 [+] [-]

, 2013-04-16 18:33, pirms 11 gadiem
njaa malachi, ieliek rakstu gandriiz peec nedeeljas....
Torres vinneeja tikai taapeec ,ka Pages samudijaas peedeejaa flipaa un nolika uz "aciim" un tamdeelj netika finaalaa ,bet triki vinjam viennoziimiigi bij labaaki kaa Toresam