Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP posmu Ķegumā pārceļ uz 12.jūliju

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

MXGP posmu Ķegumā pārceļ uz 12.jūliju
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Pasaules motokrosa čempionāta rīkotāji pavēstījuši, ka Krievijas un Latvijas MXGP posmi tiks pārcelti uz vēlāku laiku. Zināms, ka Latvijas MXGP posma jaunais norises datums plānots 12.jūlijā.

Šogad MXGP čempionātā aizvadīti tikai divi posmi - Lielbritānijā un Nīderlandē, kamēr pārējie MXGP posmi koronavīrusa pandēmijas dēļ ir pārcelti uz vēlāku laiku. Nesen jau ziņojām, ka sezonu bija plānots atsākt ar Krievijas posmu (7.jūnijā), kam sekotu Latvijas MXGP posms (14.jūnijs).

Šodien kļuvis zināms, ka abi šie posmi tiks pārcelti uz vēlāku laiku - Krievijas posmu plānots aizvadīt 5.jūlijā, bet Latvijas MXGP posmu - 12.jūlijā. Tikmēr Itālijas MXGP posms, kam sākotnēji bija jānotiek 5.jūlijā, tiek pārcelts uz 19.jūliju.

Pēc diviem MXGP posmiem līderis ir Džefrijs Herlingss, kuram seko Tims Gajsers un Antonio Kairoli. "Rockstar Energy Husqvarna" rūpnīcas sportists Pauls Jonass, kuram pirmie divi posmi nebija tie veiksmīgākie, kopvērtējumā šobrīd ieņem 13. pozīciju.

Precizētais kalendārs:

Izmantotie resursi:
mxgp.com