Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasam ekstremālos apstākļos pārliecinoša uzvara Francijas motokrosā

Jonasam ekstremālos apstākļos pārliecinoša uzvara Francijas motokrosā
Pauls Jonass
Foto: Dzintars Linde

Svētdien Francijā Valencē norisinājās motokrosa sacensības, kurās MX2 klasē uzvaru divu braucienu summā izcīnīja ''KTM ''Red Bull” Factory Racing'' rūpnīcas komandas pilots Pauls Jonass.

Apstākļi sacensībās bija ļoti ekstrēmi, jo visu laiku lija, kas trasi padarīja ļoti dubļainu. Pirmajā braucienā Paulam izdevās izcīnīt Holeshot (izcelt startu), kas sportistam arī ļāva visiem braukt pa priekšu. Finišā Jonass par 33 sekundēm apsteidza Dilanu Ferandisu, bet 36 sekundes zaudēja Jordi Tiksērs.

Otrajā braucienā pēc pirmā apļa līderis bija Aleksandrs Tonkovs, taču jau nākamajā aplī Jonass viņu apdzina. Turpinājumā vairs nevienam braucējam neizdevās noķert Paulu, kurš beigās svinēja pārliecinošu uzvaru. Otrais palika Tonkovs, bet trešais – Ferandis.

Divu braucienu summā pirmais Jonass, otrais Ferandis, bet trešais – Tiksērs.

MX1 klasē uzvarēja ''Suzuki World MX GP'' komandas pilots Klements Desalle.

Rezultāti MX1 klasē:

V.BraucējsPunkti
1.Clement Desalle2
2.Xavier Boog5
3.Shaun Simpson7
4.Kevin Strijbos7
5.Gautier Paulin12

Rezultāti MX2 klasē:

V.BraucējsPunkti
1.Pauls Jonass2
2.Dylan Ferrandis5
3.Jordi Tixier7
4.Alexander Tonkov8
5.Jeremy Seewer10

     [+] [-]

, 2015-02-15 20:39, pirms 10 gadiem
negribās piesaukt ko sliktu- bet kapēc vienam čalim iet viss no rokas, bet otram tikai traumas un traumas gadu no gada ??! Gribētos dzirdēt profesionāļa versiju ... Fiziskā sagatavotība vai gribēšana lielāka kā varēšana !??

     [+] [-]

, 2015-02-15 20:42, pirms 10 gadiem
Jaa karro tik cinās ar traumam. Neviena sezona tolkam nav bijusi pilna. Talans jau mežonīgs,bet...

     [+] [-]

, 2015-02-15 21:26, pirms 10 gadiem
Ir vnk bezdibenis starp talantiigu cilveeku, kurs pareizajaa briidi , tika pareizaja procesa, pie vislabaakajiem; un kurs liidz tam bija absoluuti tam gatavs, gan fiziski, gan psihologjiski. Un pavisam cita tacinja ir taadam pasham talantam, kurs nedabuuja pat sho iespeeju, + viss pareejais - fiziska sagatavotiiba, treninji, psihologjija naak caur savam atklaasmeem un kur veel tehniskais un finansiaalais nodroshinaajums. Karro ir talants, bet diemzheel vinjam netraapijaas taa kaartiim sakrist, kaa tas shobriid ir Jonasam . Un par Laimi, Paulam arii ar ieksheejo paarlieciibu ir viss ok, nekaa nesenaa pagaatnee te kaiminju tehsportaa vienam talantam, taa ka shobriid ir ljoti perspektiivi, kad mums, liidzjuteejiem buutu Pasaules chempis Letinjs jau kaadaa no nopietnajaam motokrosa klaseem!

     [+] [-]

, 2015-02-15 23:32, pirms 10 gadiem
markkomartins rakstīja: Jaa karro tik cinās ar traumam. Neviena sezona tolkam nav bijusi pilna. Talans jau mežonīgs,bet...
Tur ari talants spele lielu lomu...Un paldies Sergim,kurs ari ir viens no Jonasa biditajiem...Ceru ka bus mums savs cempis gan MX2 un cerams ka nakotne ari MXGP

     [+] [-]

, 2015-02-16 14:33, pirms 10 gadiem
Izskatās diezgan nopietni, pagaišā gada top vechi aiz muguras, laikam jau tā tehnika ljooti lielu lomu spelee!