Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Yamaha" komanda paziņo MXGP komandas sastāvu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Yamaha" komanda paziņo MXGP komandas sastāvu
Foto: Yamaha Motor Europe

"Yamaha Motor Europe" oficiāli paziņojusi, ka arī 2023. gada sezonā pasaules motokrosa čempionātā MXGP klasē to pārstāvēs līdzšinējie trīs braucēji - Džeremijs Sīvers, Maksims Reno un Glens Koldenhofs.

Jau iepriekš bija neoficiāli zināms, ka "Monster Energy Yamaha Factory MXGP" komandas sastāvs paliks nemainīgs arī nākamgad, bet tagad rūpnīca to apstiprinājusi oficiāli. Trijotne nākamajā sezonā startēs ar "Yamaha YZ450FM" motocikliem.

Lai gan neviens no "Yamaha" braucējiem šogad nekļuva par MXGP klases čempionu, visi trīs kopvērtējumā ierindojās pirmajā pieciniekā, Sīveram ieņemot otro, Reno debijas sezonā sasniedzot ceturto, bet Koldenhofam - piekto vietu. Ražotāju ieskaitē "Yamaha" izcīnīja titulu.

Tagad jau piecu pasaules vicečempiona godalgu īpašnieks Sīvers nākamgad "Yamaha" komandā aizvadīs sesto MXGP sezonu. Šogad viņš uzvarēja piecos braucienos, kopumā 18 reizes ierindojās "Top 3", bet trīs reizes uzvarēja posmu kopvērtējumā.

Reno pērn kļuva par pasaules čempionu MX2 klasē, bet MXGP debijas sezonā uzvarēja sešos braucienos, 16 reizes tika uz pjedestāla un vienreiz arī triumfēja posma summā.

Koldenhofam šī bija otrā sezona komandā, viņš uzvarēja trīs sacīkstēs, desmit reizes iekaroja pjedestālu un arī uzvarēja vienā posmā.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-14 15:20, pirms 2 gadiem
Redzu tomēr vienu izmaiņu, Zēvera vietā brauks Sīvers!!!

     [+] [-]

, 2022-10-14 17:45, pirms 2 gadiem
Yamaha-Seewer,Renaux,Coldenhoff
Honda-Gajser,Fernandez
Gas Gas-Prado,Guadignini
Kawasaki-Febvre,Evans
KTM-Herlings, ?
Kas vel tur paliek?

     [+] [-]

, 2022-10-14 20:43, pirms 2 gadiem
A kur palika Pauls.

     [+] [-]

, 2022-10-14 20:48, pirms 2 gadiem
zaba5 rakstīja: A kur palika Pauls.
Rūpnīcas atbalsts vairs nebūs.