Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro izņem 15 šuves un atļauj sākt strādāt ar fizioterapeitu

Karro izņem 15 šuves un atļauj sākt strādāt ar fizioterapeitu
Matīss Karro pie šīs sezonas jaunā motocikla
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latviešu motobraucējs Matīss Karro, kuram konstatēts plaukstas lūzums, vakar devās pie ārsta, taču šobrīd vēl nav zināms, kad sportists varētu atsākt braukt.

Jau ziņojām, ka īsi pirms jaunās sezonas sākuma vienā no treniņiem pēc viena no piezemējumiem Matīss savainoja plaukstu. Ārsta diagnoze - iekšējais locītavas lūzums, kas nozīmēja to, ka bez motocikla nāksies iztikt sešas nedēļas.

Pirms neilga laika Karro uz pāris dienām ieradās Latvijā, taču jau vakar sportists devās atpakaļ uz Nīderlandi, kur viņam bija jādodas pie ārsta.

"Satiku dakteri, taču viņš neko īpašu neizdarīja,” portālam Sportacentrs.com atklāj Matīss Karro. "Viņš no rokas izņēma 15 šuves, apskatījās, ka rokas locītava nedaudz lokas un teica, ka vēl jāpaciešas nedēļa. Nākamajā reizē tad mēs taisīsim rentgenu, kas arī atbildēs uz visiem maniem jautājumiem. Vienīgi labā ziņa tagad ir tāda, ka dakteris atļāva darboties ar fizioterapeitu, ko arī darīšu sākot no rītdienas (šodienas).”

Uz jautājumu, kad Matīss plāno, kad viņš varētu atgriezties trasē, sportists atklāja, ka viņš gribot to darīt jau nākamajā posmā, kas notiks 1. aprīlī. Taču, vai to atļaus ārsti, rādīs laiks.

Matīsa Karro sportiskajām gaitām var sekot līdzi:
https://twitter.com/MatissKarro
facebook.com
Lapas - Matīss Karro - 15....5....STARTS -...

     [+] [-]

, 2013-03-14 12:52, pirms 12 gadiem
Ātrāk izveseļojies un gaidam atgriežamies kādā no nakamajiem posmiem!

     [+] [-]

, 2013-03-14 13:42, pirms 12 gadiem
Nu, Veci, lai Tev veicas! lai gan motorsports jau LV un visur citur paliek par pensionāru sporta veidu.