Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šo sestdien motokross Alojā

Juris Grīns
Juris Grīns

Šo sestdien motokross Alojā
Foto: Facebook.com/MotokrosaKomisija

14. augustā Alojas mototrasē tiks dots starts Nacionālā kausa trešajam posmam motokrosā. Šis ir 25. gads kopš Alojā notiek motokross. Trase ir interesanta, daudzi sportisti to atzinuši kā ļoti labu.

Sacensību organizators, motosportists Māris Miezītis (MK “Aloja”) pastāstīja, ka trase sacensībām ir gandrīz gatava. “Ažiotāža ir liela, aizvadītajā nedēļā bija daudz sportisti, kuri izbrauca treniņus. Bija arī tādi, kuri mūsu trasē bija pirmo reizi. Tas vien jau priecē un nozīmē, ka ejam uz pareizo pusi. Ja laiks būs labs, dalībnieku būs daudz. Trase sportistiem patīk, visi ir apmierināti un priecīgi. Tādā ziņā viss labi. 22. augustā pie mums notiks Latvijas čempionāta atklāšana – pirmais posms motokrosā. Domāju, ka daudzi sportisti dalību šo sestdien Nacionālajā kausā izmantos kā labu treniņu, gatavojoties Latvijas čempionātam. Būs ļoti interesanti. Būs skaisti! Visi sestdien aicināti Alojā. Uz tikšanos!”

Nacionālajā kausā startēs šādas klases: MX 50 Jaunākie, MX 50 Vecākie, MX 65, MX 85, MX PRO, MINI MX, MX Zero, MX A, MX B, MX C, MX D.

Aktuālā ranga tabula: https://www.lamsf.lv/motokross/doku...

Dienas kārtība, nolikums un reģistrācija: https://www.licences.lv/events?disc...

Skatītājiem:

Ieejas maksa: 10,- eiro
Pensionāriem: 5,- eiro
Bērniem līdz 12 gadu vecumam un cilvēkiem ar invaliditāti ieeja bez maksas.

Autostāvieta bez maksas.

Pasākumu varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai personas, kuras ir pārslimojušas Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā, vai uzrādot negatīvu Covid-19 testu.

Ierodoties sacensību norises vietā, apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgs testēšanas sertifikāts, sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kuru lūdzam apmeklētājiem pārbaudīt pirms biļešu iegādes procesa!

Ieeja biļete derīga kopā ar Covid-19 sertifikātu un personas apliecinošu dokumentu.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF