Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlings: ''Nedēļu nebiju gulējis, domājot par iespējamajiem scenārijiem''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Herlings: ''Nedēļu nebiju gulējis, domājot par iespējamajiem scenārijiem''
Džefrijs Herlings ar komandu. Foto: KTM Factory Racing

2021. gada pasaules motokrosa čempions MXGP klasē Džefrijs Herlingss atzinis, kas šis tituls viņam bija visu laiku grūtākais.

Trešdien holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss kļuva par 2021. gada pasaules motokrosa čempionu MXGP klasē, noslēdzošajā posmā uzvarot abos braucienos un izšķirošajā cīņā apdzenot savu galveno konkurentu Romēnu Fevru. Šis Herlingsam bija piektais pasaules čempiona tituls - iepriekš viņš trīsreiz kļuva par MX2 klases čempionu, bet MXGP klasē bija triumfējis arī 2018. gadā.

Pēc sacīkstēm Herlings atzina, ka ''Esmu ļoti laimīgs, bet tajā pašā laikā jūtos satriekts par abiem diviem sportistiem, kuri man stāv blakus. Zinu, kādas ir tās sajūtas, jo arī man tā ir bijis agrāk. Vēlos pateikties viņiem abiem par lielisko čempionātu. Mūsu sportā ir tā, ka uzvarēt var tikai viens. Bet viņi bija lieliski, un es viņus par to cienu. Paldies visiem par lielisko gadu. Kopumā sacīkstes aizritēja labi, kaut arī no malas bija liels spiediens,'' stāsta Džefrijs Herlings.

''Nedēļu nebiju gulējis, domājot par iespējamajiem scenārijiem. "Ja tas notiks? Ja tā notiks? Ko mēs darīsim?". Dienas beigās nekas īsti nenotika tā, kā biju domājis. Mēs uzvarējām čempionātā, taču tas nebija viegli. Esmu apmierināts ar to. Šis tituls bija visu laiku grūtākais. Pēdējās nedēļās man bija vajadzīgi tērauda nervi, taču mēs to izdarījām. Ar nepacietību gaidu nākamo gadu, lai atkal cīnītos ar šiem puišiem.''

     [+] [-]

, 2021-11-12 10:25, pirms 3 gadiem
Sewers beigās lieliski uzlēca uz 4 pozīciju