Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Blumfelds izcīna uzvaru Spānijas motokrosā MX1 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Nedēļas nogalē, 10. un 11. februārī, Spānijā, "Almenar" trasē notika Katalonijas čempionāts motokrosā. Motosportists Rauls Blumfelds MX1 klasē izcīnīja pirmo vietu.

Pēc pirmā posma Spānijā, sportists stāsta, ka sacensībās gāja labi. “Lieliski iesāku sezonu ar uzvaru pirmajās sacensībās. Uzvarēju abos braucienos MX1 klasē. Diena iesākās labi. Kvalifikācijā uzrādīju ātrāko laiku savā klasē,” stāsta Rauls Blumfelds. Pirmajā braucienā sportistam izdevās labs starts, arī brauciens bija vieglāks. “Atradu savu ritmu un uzlaboju apļa laikus. Otrajā braucienā ne tik labs starts, bija jāapdzen vairāki sportisti, tas man veiksmīgi izdevās. Brauciena beigās jau jutu nogurumu, tas traucēja, taču tiku līdz finišam pirmais savā klasē,” priecīgs ir Rauls Blumfelds.

Viņš šīs sacensības vērtē kā izdevušās. “Noteikti vēl ir pie kā strādāt, arī kļūdu bija daudz, bet kopumā esmu ļoti apmierināts. Liels paldies trenerim Robertam Justam par to, ka sagatavoja mani šīm sacensībām un par to, ka atbalstīja mani ar vērtīgiem padomiem. Tas šo posmu padarīja vieglāku. Trase bija laba, ar “špūrēm” un bedrēm, tā kā tam ir jābūt. Beigās palika par sausu, bet man patika. Vienīgi, tas stiprais vējš nebija patīkams,” tā par aizvadīto posmu Katalonijas čempionātā motokrosā saka Rauls Blumfelds.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

  -1 [+] [-]

, 2024-02-12 23:10, pirms 3 mēnešiem
konkurenti kādi jeb viens brauca un uzvarēja?

     [+] [-]

, 2024-02-14 11:20, pirms 2 mēnešiem
Kas tas ir par čempionātu kad šis spēj uzvarēt?