Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Mans mērķis MXGP ir tikt pirmajā desmitniekā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro: "Mans mērķis MXGP ir tikt pirmajā desmitniekā"
Matīss Karro
Foto: facebook.com/matiss.karro

Motokrosa braucējs Matīss Karro, pēc pievienošanās "24MX Honda" komandai, uzstādījis mērķi 2016. gada MXGP pasaules čempionātā cīnīties par vietām pirmajā desmitniekā. Tajā pašā laikā sportists atzīst, ka jābūt pacietīgam un nedrīkst visu sasteigt.

Pagājušajā sezonā Karro neplānoja startēt pasaules čempionātā, tomēr viss izvērtās vēl sarežģītāk, jo jau pavasarī tika gūts savainojums.

"Viss sākās jau sezonas ievadā, kad savainoju ceļgalu," intervijā portālam "mxvice.com" stāsta Karro. "Par ātru atgriezos trasē un uz motocikla vienkārši nespēju justies komfortabli, jo nebiju pietiekami daudz braucis un veicis testus. Man tomēr gribējās startēt un iegūt iespējami labākus rezultātus, taču tas nenotika. Dažreiz sitieni ir vienkārši jāpacieš un jāturpina strādāt, lai vērstu visu par labu."

Nāciju kausā Karro atkal nodemonstrēja sevi no labākās puses, pierādot, ka ir tā paša līmeņa braucējs, kas bija agrāk. Tomēr Matīss atzīst, ka dažbrīd bijušas šaubas, vai pēc izlaistas sezonas vispār izdosies atgriezties MXGP apritē.

"Bija jānotic sev, ka atgriezīšos "Grand Prix" sacīkstēs, jo tas aizvien bija mans sapnis," atceras Karro. "Savās mājās parādīju labu sniegumu, tāpat arī Nāciju kausā, tāpēc cilvēki atkal sāka mani atpazīt. Daži braucēji šādi jau ir izlaiduši vienu sezonu, bet pēc atgriešanās vairs nav bijuši tik ātri kā agrāk. Tomēr tagad vairs par to neuztraucos, jo parādīju savu ātrumu Nāciju kausā. Visam jābūt kārtībā! Zinu, ka pirmajās sacīkstēs nedrīkstu sasteigt lietas un jābūt pacietīgam."

2016. gada mērķi Karro ir augstāki nekā jebkad agrāk, ko tikai stiprina viņa kļūšana par "Honda" rūpnīcas satelītkomandas braucēju. 2014. gadā viņš sezonu noslēdza 13. vietā, bet tagad vēlas tikt "Top 10".

"Mans mērķis ir tikt pirmajā desmitniekā," cerīgi saka sportists. "Tas noteikti nebūs viegli, taču es tam ticu, un tas ir galvenais. Mīlu sacīkstes un atkal esmu gatavs stāties pretī spēcīgākajiem braucējiem pasaulē!"

Izmantotie resursi:
Motocross News, Interviews, Reviews, MX...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-11 13:59, pirms 9 gadiem
es ticu un zinu ka izdosies tuvi tam

     [+] [-]

, 2015-12-11 23:24, pirms 9 gadiem
Nakamgad Keguma bus vwl vairak lidzjuteju Un bus fantatiski motokrosa svetki Pauls Jonass,Roberts Justs un Matiss Karro Un protams ari musejie EMX 125,EMX 250 bus Bus tiesam ko atbalstit