Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži startēs PČ posmā Polijā, kvadriciklu klasē - trīs latviešu braucēji

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži startēs PČ posmā Polijā, kvadriciklu klasē - trīs latviešu braucēji
Brāļi Lielbārži. Foto: WSC

Šajās brīvdienās, 15. un 16. jūnijā, Polijā, Gdaņskā norisināsies pasaules čempionāta piektais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta ceturtais posms kvadriciklu motokrosā.

Blakusvāģu klasē startēs šī brīža līderi brāļi Lielbārži.

Daniels un Bruno Lielbārdis: “Šis ir sezonas tuvākais posms mums, tāpēc to saucam par mūsu māju posmu. Šajā trasē pirmo reizi braucām pērn un trase mums ir pazīstama. Ceram uz labiem laikapstākļiem, lai varam parādīt savu ātrumu trasē un, cerams, iepriecināt visus mūsu līdzjutējus, kuri plāno doties uz šo posmu, vērot mūs klātienē.”

Kvadriciklu klasē startēs Kārlis Neija (“Motosports Racing Team/Auseklis”), Kārlis Lizanders (“Saldus motoklubs”) un Matīss Palēvics (“Q Team Liepāja”).

Matīss Palēvics šajā sezonā Eiropas čempionāta posmā piedalīsies pirmo reizi. “Par to, ka gribu startēt Polijā, zināju kopš iznāca Eiropas čempionāta kalendārs. No saviem konkurentiem esmu dzirdējis, ka tur ir feina trase, kas man varētu patikt. Pēc Latvijas čempionāta posma Apē, gatavojos šīm sacensībām. Esmu aizvadījis kvalitatīvus treniņus gan uz kvadricikla, gan fiziski un šobrīd jūtos ļoti labā formā. Lielas ekspektācijas šīm sacensībām neesmu uzstādījis. Galvenais ir aizbraukt un izbaudīt nedēļas nogali, lai pašam prieks, un rezultāti arī neizpaliks,” stāsta Matīss Palēvics.

Pasaules čempionāta sestais posms blakusvāģu motokrosā notiks 29. jūnijā Beļģijā, Lommelā, taču nākamais un pēdējais Eiropas kvadriciklu posms norisināsies rudenī – 21. septembrī Itālijā, Lakollā.

Blakusvāģu PČ kopvērtējums:

Kvadriciklu EČ kopvērtējums:

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre),
Annija Slikšjāne (LaMSF praktikante)

     [+] [-]

, 2024-06-13 19:38, pirms 5 dienām
Cik jauki būtu,ja kāds nopirktu un padalītos ar Live