Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro atgriežas ar 26. vietu kvalifikācijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro atgriežas ar 26. vietu kvalifikācijā
Francijas GP kvalifikācijas starts MX1 klasē
Foto: motocrossmx1.com

Pēc traumas izārstēšanas pasaules čempionātā atgriezies latviešu motokrosists Matīss Karro, kurš sestdien Francijas GP kvalifikācijas sacīkstē MX1 klasē ieguva 26. vietu.

Par uzvarētāju kļuva pašreizējais pasaules čempions un MX1 klases līderis Antonio Kiaroli no Itālijas, kurš dominēja visu braucienu un izskaņā par 10 sekundēm apsteidza beļģi Džeremiju van Horebīku. Trešo vietu Ernē trasē izcīnīja mājinieks Havjērs Būgs, kurš no Kairoli atpalika 15 sekundes.

Matīss Karro atgriešanos pasaules čempionātā sācis piesardzīgi, kvalifikācijas sacīkstē finišējot vienu apli aiz uzvarētāja, kas viņa deva 26. vietu 29 braucēju konkurencē.

Tikmēr MX2 klasē no Latvijas pārstāvjiem startēja Roberts Justs, kurš 32 sportistu konkurencē ierindojās 25. vietā, finišējot vienā aplī ar līderiem, bet no uzvarētāja atpaliekot 1 minūti un 40 sekundes.

Pirmo vietu MX2 kvalifikācijas sacīkstē Francijā izcīnīja austrietis Dīns Feriss, kuram tas ir pirmais šāda veida panākums karjerā. Aiz sevis viņš atstāja francūžus Maksimu Despreju un Dilanu Ferandisu.

Izmantotie resursi:
Youthstream - Dreams Factory