Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokross Saldū: tiks aizvadīts Latvijas amatieru čempionāta 3. posms

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Motokross Saldū: tiks aizvadīts Latvijas amatieru čempionāta 3. posms
Gints Filipsons. Foto: Inga Vasiljeva

Jau nākamsestdien Saldū norisināsies Latvijas amatieru čempionāta trešais posms motokrosā. Piloti tiksies vienuviet Silavotiņu mototrasē, lai cīnītos kā par godalgām, tā arī vērtīgiem punktiem sezonas kopvērtējumā.

Iepriekšējais posms tika aizvadīts jūnijā vidū, kad sportisti tikās Alojā. Prestižajā MXOpen klasē uzvaras laurus plūca Tomass Šaicāns, aiz sevis atstājot Hariju Suharževski un Andi Valtu. Toreiz uz sacīkstēm ieradās tieši 130 sportisti.

Solo braucēji nemainīgi tiks sadalīti astoņās dažādas ieskaitēs: MX18+, MX30+, MX40+, MX45+, MX50+, MX55+, MX Iesācēji un MXOpen. Skatītājus priecēs arī blakusvāģu un kvadriciklu braucieni.

Sacensības būs karstas ne vien laikapstākļu, bet arī pašu sacīkšu ziņā. Neviens no sportistiem nevēlēsies atkāpties no sava, jo tuvojas sezonas izskaņa un tiks noskaidroti jaunie čempioni katrā no ieskaitēm.

Sacīkstes Saldū būs jau trešais posms no šosezon paredzētājiem sešiem Latvijas amatieru čempionāta etapiem. Pēc posma Saldū atliks vēl sacīkstes Madonā, Stelpē un Stendē.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT

Latvijas amatieru čempionāts motokrosā

DatumsNorises vieta
9.aprīlisPilsblīdene
11.jūnijsAloja
16.jūlijsSaldus
24.jūlijsMadona
14.augustsStelpe
3.septembrisStende

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv