Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rīčards Zālīte: "Pēc trīs kritieniem atliek izvērtēt to, kas notika Nīderlandē"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rīčards Zālīte: "Pēc trīs kritieniem atliek izvērtēt to, kas notika Nīderlandē"
Ričards Zālīte
Foto: Nikita's Racing Pics

Aizvadītajā nedēļas nogalē uz Nīderlandi devās kvadriciklu braucējs Ričards Zālīte no "x99/Slīterāni" komandas, lai startētu Eiropas čempionāta trešajā posmā . Atšķirībā no laikapstākļiem iepriekšējā posmā, šoreiz laiks lutināja, bet arī diemžēl šajā posmā neiztika bez kļūdām un kritieniem.

Jau sestdienas treniņbraucienos Ričards piedzīvoja kritienu, kas iespaidoja kvalifikācijas brauciena rezultātu - 19. apļa laiks. Arī pirmā brauciena starts neveiksmīgs - kļūda un no starta Ričards aizbrauca kā pēdējais. Brauciena laikā tomēr atgūtas pāris pozīcijas un finišā 17. vieta.

Lai arī otrā brauciena starts veiksmīgāks, kļūda jau trešajā aplī un atkal piedzīvots kritiens. Kā atzina Ričards, tad grūtības sagādāja trase, kas pirms braucieniem netika pietiekami labi sagatavota. Dienas kopvērtējumā 17. vieta.

"Aizvadīta smaga nedēļas nogale. Piedzīvoju trīs kritienus un tagad atliek izvērtēt to, kas notika Nīderlandē. Lai arī netiku pie rezultāta, kuru gaidīju, izcīnīti svarīgi punkti čempionāta kopvērtējumā." atzīst Ričards.

Apsveicam arī šī posma uzvarētāju, latvieti, Edgaru Meņģeli, kurš joprojām saglabā līdera statusu čempionāta kopvērtējumā!

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2016-05-05 11:09, pirms 8 gadiem
Vairàk jau no braucēja atkarīgs vai spēj izbraukt trasi vai nē. Šinī gadijumā pieredzes trūkums pie vainas.... Visiem jau trase vienāda,

     [+] [-]

, 2016-05-05 21:39, pirms 8 gadiem
Jābrauc tikai ziemas skijoringā,vismaz tur var pazīmēties...