Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis Latvijas motokrosa čempionāta posmā Dobelē startēs MX2 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis Latvijas motokrosa čempionāta posmā Dobelē startēs MX2 klasē
Kārlis Sabulis. Foto: Motosports Racing Team

Pieredzējušais motokrosa braucējs Kārlis Sabulis šajā nedēļas nogalē Dobelē notiekošajā Latvijas čempionāta posmā startēs MX2 klasē.

“Sezonas sākumā vienojāmies, ka Kārlis, kurš šobrīd trenē mūsu jauniešus, vajadzības gadījumā palīdzēs komandai krāt kopvērtējuma punktus. Un tagad varu droši apliecināt, ka šajā nedēļas nogalē redzēsim Kārli uz Husqvarna TC250 2025 startējot Dobelē”, stāsta Motosports Racing Team / Auseklis komandas vadītājs Fīlips Kempelis.

Kempelis piebilst: "Cīnoties par komandas kopvērtējumu, sezonas gaitā esam piesaistījuši arī igauņu sportistus, un ticu, ka Kārļa piemērs, esot sacensībās uz moča, dos papildu motivāciju jauniešiem, kuriem ikdienā viņš ir treneris”.

Pēc profesionālās karjeras beigām Kārļa uzmanība veltīta KS Academy attīstībai, jauniešu trenēšanai, kā arī dalībai Enduro un Cross Country sacensībās Baltijas līmenī.

Kārlis Sabulis: "Ir laiks atkal uzbraukt motokrosā. Tā kā divus gadus jau braucu enduro pa mežu, un ar 2T motociklu, tad nolēmām, ka vajadzības gadījumā piedalīšos komandas punktu ieskaitē arī motokrosā. Un šoreiz arī ar 2T motociklu. Milzīgs paldies veikals.motosports.lv un Motosports Racing Team par atbalstu. Atkal kaut kas jauns. Man patīk izaicinājumi, tāpēc tiekamies svētdien Dobelē!"