Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kozlovskim pārliecinoša uzvara Polijas motokrosa čempionāta posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kozlovskim pārliecinoša uzvara Polijas motokrosa čempionāta posmā
Kozlovskis uz pjedestāla augstākā pakāpiena
Foto: Facebook.com/leons.kozlovskis

Aizvadītās nedēļas nogalē latviešu motosportists Leons Kozlovskis bija devies uz Poliju, lai piedalītos šīs valsts motokrosa čempionāta piektajā posmā, un mājās pārvedis pārliecinošu uzvaru.

Sezonas piektais posms tika aizvadīts Polijas pilsētā Čluhovā, bet "MX Ādaži" komandas pārstāvis uz starta stājās "MX Masters" klasē, kur startēja gandrīz 30 dalībnieki.

Vispirms Kozlovskis uzstādīja ātrāko rezultātu jau treniņbraucienos, bet pēc tam kvalifikācijā pirmo vietu ieguva ar gandrīz piecas sekundes ātrāku apļa laiku nekā tuvākajam sekotājam.

Startējot ar "Husqvarna" motociklu, pirmajā finālbraucienā Kozlovskim izdevās pārliecinoši uzvarēt, otrās vietas ieguvēju Jaceku Lonku ("KTM") uzveicot par 47 sekundēm, kamēr trešais finišēja Jaceks Olževskis ("Honda"), kurš uzvarētājam pēc desmit apļus garās cīņas pazaudēja gandrīz pusotru minūti.

Arī otrajā braucienā pirmā trijnieka izkārtojums bija identisks - Kozlovskim pārliecinoša uzvara, šoreiz jau par gandrīz minūti uzveicot Lonku, bet Olževskim, kurš šoreiz pēc nobrauktiem desmit apļiem zaudēja jau gandrīz divas minūtes, atkal trešā pozīcija. Tāds pats izkārtojums "MX Masters" klasē arī posma summā.

Posma kopvērtējums

VietaSportistsMotociklsPunkti
1.Leons KozlovskisHusqvarna100
2.Jaceks LonkaKTM88
3.Jaceks OlševskisHonda80
4.Konstantīns UtkinsKTM76
5.Andžejs ŽalbježsHonda72
6.Mareks JaskulskisSuzuki69
7.Kšištofs DziadkoHonda69
8.Gžegožs JankovjaksYamaha66
9.Tomažs DroždžsKTM62
10.Pāvels MoravskisYamaha61

Visi rezultāti: Oficjalne wyniki zawodów motorowych |...