Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis tiek pie līguma ar "Yamaha" un startēs Eiropas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis tiek pie līguma ar "Yamaha" un startēs Eiropas čempionātā
Kārlis Sabulis
Foto: MX Moduls

Motokrosa kluba "MX Moduls" sportists Kārlis Sabulis noslēdzis divu gadu līgumu ar "Yamaha Motor Europa N.V." un 2017. gadā, pārstāvot "ASTES4-TESAR Yamaha" komandu, startēs visos Eiropas motokrosa čempionāta posmos.

Līgums paredz, ka 2017. gadā Sabulis pārstāvēs "ASTES4-TESAR Yamaha" komandu, bet, ja sezonas laikā tiks uzrādīti lieliski rezultāti, tad 2018. gadā Kārlis var tikt nosūtīts uz kādu citu "Yamaha" klubu, kas jau startē pasaules čempionātā.

"Esmu ļoti priecīgs, ka noslēdzu šo līgumu," atzīst Sabulis. "Tas viss, pateicoties smagam darbam, manam sniegumam, šovasar startējot pasaules čempionāta posmos, un klubam "MX Moduls". Šis ir mans pirmais lielais līgums. Tagad uzdevums ir tikai un vienīgi strādāt un pierādīt sevi vēl vairāk, lai varu piepildīt savu sapni un braukt kopā ar ātrākajiem džekiem. Paldies visiem, kas ir piedalījušies šajā procesā. Darīšu visu, lai pašam, ģimenei un visiem maniem atbalstītājiem ir prieks un lepnums par mani."

Informāciju sagatavoja:
MX Moduls

     [+] [-]

, 2016-11-03 16:28, pirms 8 gadiem
Žēl , ka ne MX2 liekas, ka bija jau gatavs braukt tur, Justs ar vairs nebrauks principā lielajās klasēs paliek tikai Jonass un viss par Karro info vēl nav..

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 06:00, pirms 8 gadiem
Forša ziņa. ☺ Lai veicas. Un bez traumām. :-)