Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišulis pēc kritiena finišē astotais EMX250 otrajā braucienā

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišulis pēc kritiena finišē astotais EMX250 otrajā braucienā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: mxgp.com

Kārlis Alberts Reišulis piedzīvoja kritienu Eiropas motokrosa čempionāta posma otrajā braucienā EMX250 klasē Vācijā, vēlāk vairākas pozīcijas atguva un finišēja astotais. Summā latviešu braucējs guvis sesto vietu.

Jau vēstīts, ka sestdien notikušajā pirmajā braucienā Toičentāles trasē "VRT Yamaha" komandu pārstāvošais Reišulis ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties tikai Valerio Latam un Maksimam Grau. Šodienas brauciens tik sekmīgs neizvērtās.

Pirmā apļa beigās Reišulis krita, kā rezultātā nonāca aiz pirmā desmitnieka. Iekārtojies 11. pozīcijā, sacensību turpinājumā sportists pacēlās dažas vietas augstāk un finišēja astotais.

Savainotā Jāņa Mārtiņa Reišuļa vietā sākot ar šo posmu "VRT Yamaha" komandā startē Gavins Tauverss. Amerikānim otrajā braucienā pat izdevās izcelt startu, taču ātri vien sekoja kļūda, pēc kā vadībā nokļuva vispirms Grau, bet pēc tam Lata. Itālis tā arī aizbrauca pretī uzvarai, kamēr Gavins guva trešo vietu, piekāpjoties arī Matisam Valinam. Valks šoreiz bija ceturtais, bet Grau krita un finišēja piektais.

Par sezonas piektā posma uzvarētāju kļuvis "Beddini GasGas" komandu pārstāvošais Lata, un viņam šī ir jau trešā uzvara aizvadītajos posmos. Valins šajā reizē otrais, Grau ar tādu pašu punktu skaitu trešajā vietā, bet tālāk ierindojās Valks un Tauvers. Sestajā vietā Kārlis Alberts Reišulis.

Pēc ne tik veiksmīgā ceturtā posma Francijā, Lata kopvērtējumā aizvien trešais, kamēr Valins ir līderis, bet Valks ieņem otro vietu. Ceturtajā vietā seko Grau, bet piektais ir Ivano van Erps, kam Vācijas posms neizvērsās pārāk sekmīgs. Reišulim pēc piektā posma no devītās vietas kopvērtējumā izdevies pacelties uz astoto.

Eiropas čempionāta sestais posms EMX250 klases braucējiem 8. un 9. jūnijā notiks Latvijā, Ķeguma trasē.

Papildināts: Valerio Lata par lēcienu dztelteno karogu zonā saņēmi desmit pozīciju sodu. Pēc soda piemērošanas viņš līdz ar to zaudējis uzvaru arī posmā. Rezultātā par otrā brauciena uzvarētāju kļuvis Matiss Valins, bet Kārlim Albertam Reišulim - septītā vieta. Posma kopvērtējumā uzvara Valinam, bet Reišulis saglabā sesto vietu.

2. brauciens:

Posma kopvērtējums:

Sezonas kopvērtējums:

     [+] [-]

, 2024-06-02 21:24, pirms 4 nedēļām
Autor, paskaties vēlreiz rezultātus.Reišulis braucienā septītais,uzvarēja Vallin.