Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži triumfē Vācijas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Lielbārži triumfē Vācijas čempionātā
Brāļi Lielbārži pēc uzvaras Vācijas čempionāta posmā. Foto: Motolevel.com

Pirmdien Vācijas motokrosa čempionāta sacensībās startēja blakusvāģu ekipāža Daniels Lielbārdis/Bruno Lielbārdis, izcīnot uzvaru abos finālbraucienos. Jau pēc trim nedēļām startēs pasaules čempionāta jaunā sezona.

Vācijas čempionāta pirmais posms norisinājās Hensenes trasē. Lielbārži jau kvalifikācijā uzrādīja pārliecinoši labāko rezultātu, tuvākos sekotājus pārspējot par vairāk kā trim sekundēm. Otrajā vietā ierindojās pasaules čempionāta "Top 10" braucējs Tims Prummers, kuram šosezon līdzbraucējs ir Rodolfs Lebretons.

Latvieši abās finālsacīkstēs nodemonstrēja dominējošu pārsvaru pār sāncenšiem. Pirmajā braucienā Lielbāržu ekipāža finišā pārspēja Prummeru/Lebretonu par 53 sekundēm, kamēr trešo vietu ieņēma Džošuā Veinmans/Noa Veinmans. Otrajā braucienā Prummera ekipāža izstājās, bet Lielbāržu tuvākie sekotāji bija brāļi Veinmani, kas finišā zaudēja 45 sekundes. Trešo vietu ieņēma Adrians Peters/Džoels Hofmans.

Jāpiebilst, ka arī Veinmani, kā arī Peters/Hofmans ir regulāri pasaules čempionāta dalībnieki. Pērn Prummers, startējot ar citu kantētāju, kopvērtējumā ieņēma astoto vietu, Veinmani guva 17. vietu, bet Peters/Hofmans ierindojās 21. vietā.

Vācijas čempionāta pirmo posmu Lielbārži noslēguši ar uzvaru, otro vietu ieņēma Veinmanu ekipāža, bet trešie bija Peters/Hofmans. Kopumā uz starta stājās vairāk par 20 ekipāžām.

Pilni rezultāti: Int. 57. ADAC-Motocross "Am Weinberg" am...

Vēl sestdien Lielbāržu ekipāža startēja Nīderlandes atklātā čempionāta "Dutch Sidecar Masters" pirmajā posmā Oldebrūkā, kur arī guva uzvaru, braucienos ieņemot otro un pirmo vietu. Tāpat dažas nedēļas pirms tam latviešu startēja Francijas čempionāta atklāšanas posmā, un arī toreiz Lielbāržu duetam braucienos otrā un pirmā vieta, bet summā uzvara.

Pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā startēs pēc nepilnām trim nedēļām, 20. un 21. aprīlī, ar posmu Portugālē.

     [+] [-]

, 2024-04-02 10:44, pirms 4 mēnešiem
Malači.Dzeki rullē.