Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Laikapstākļu dēļ atceltas blakusvāģu motokrosa PČ kvalifikācijas sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Laikapstākļu dēļ atceltas blakusvāģu motokrosa PČ kvalifikācijas sacīkstes
Foto: FIM

Šodien Čehijā, Kramolinas trasē bija paredzēts aizvadīt pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā ceturtā posma kvalifikācijas sacensības, tomēr laikapstākļi ieviesuši korekcijas.

Visu nedēļu Kramolinā ik pa laikam lija, bet naktī uz sestdienu bija īpaši spēcīgi nokrišņi. Ņemot vērā apstākļus, kādi radušies trasē, tika pieņemts lēmums atcelt visas šodien plānotās sesijas.

"Slikto laikapstākļu un trases kvalitātes dēļ blakusvāģu braucēji un FIM oficiāļi rīta sapulcē ir nolēmuši atcelt šodienas braucienus un koncentrēties rītdienai," no Čehijas ziņo Daniela un Bruno Lielbāržu komanda. "Rītdienas iesildīšanās brauciens būs kā laika treniņš, kas noteiks starta barjeras kārtību finālbraucieniem."

Turpmāko 24 stundu laikā tiek solīti labāki laikapstākļi.

Jāpiebilst, ka šonedēļ Kramolinā paralēli notiek arī Eiropas čempionāta trešais posms kvadricikliem, uz kuru devušies Kārlis Neija un Kārlis Lizanders.