Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Leons Kolzovskis Pasaules kausā veterāniem izcīna 7.vietu

Ar izcīnītu septīto vietu divu braucienu summā Pasaules kausa izcīņu motokrosa veterāniem noslēdzis latvietis Leons Kozlovskis. Sacensības norisinājās 9., 10.septembrī Nīderlandē, Asenes trasē.

„Šogad mūs sagaidīja ar lietu divu dienu garumā, kas trasi uz sestdienu padarīja nebaudāmu nevienā tās sektorā. Man šāda veida trase nekad savā sportista karjerā nav padevusies, bet ar samocītu braukšanu 10.vietu izmocijām. Svētdiena iesākās ar saulīti un, līdz ar to, mana komanda jau varēja saprast, ka trase būs daudz labākā kondīcijā un brauciens būs mums labvēlīgāks. Tā arī bija, braucienā finišēju 6.vietā, līderim zaudējot 26 sekundes, kas pierāda šī gada veterānu klases blīvo sastāvu. Brauciena garums - 27 minūtes. Paldies atbalstītajiem, mehaniķim, ģimenei” pēc sacensībām savā Faceook kontā dalās Leons Kozlovskis.

Par pasaules kausa uzvarētāju šogad tika kronēts čehu veterāns Martins Zerava, bet iepriekšējo divi gadu kausa ieguvējs zviedrs Matss Nilsons šogad izcīnīja otro vietu. Trešais soms Niko Kalatie.

Atgādinām, ka 2015.gadā Leons Kozlovskis Pasaules kausā ieņēma 5. vietu, savukārt pagājušā gadā ieņēma 11.vietu.

     [+] [-]

, 2017-09-11 20:17, pirms 7 gadiem
Leons kā vienmēr līmenī!!