Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

"Dimantu kausā” uz pjedestāla Baltijas valstu moto braucēji

"Dimantu kausā” uz pjedestāla Baltijas valstu moto braucēji
"Dimantu Kausa" izcīņa motokrosā

1.maijā Stāmerienā norisinājās jau piektās sacensības stadionmotokrosā ”Dimantu kauss”. Šogad par vērtīgo ”Dimantu kausu” cīnījās gan labākie pašmāju motobraucēji, gan viesi no kaimiņu valstīm – Igaunijas un Lietuvas.

Lielajā MX SUPER klases kopvērtējumā uzvaru trešo reizi izcīna latviešu moto braucējs Dāvis Ivanovs, kurš kopā ar ”Dimantu kausu” ir no pašiem tā pirmsākumiem. Aizraujoša un spraiga cīņa trasē norisinājās starp viņu un tādiem Baltijā zināmiem braucējiem kā Matīss Karro, kurš kāpa uz goda pjedestāla kā otrs labākais. Trešajā vietā ierindojās Toms Macuks, ceturtais ātrākais bija viesis no Lietuvas – Dovīds Karka. Piektajā vietā – Kristers Drevinskis. Visi demonstrēja lielisku sniegumu un dāvāja skatītājiem neaizmirstamas emocijas.

MXA klasē uzvaru izcīnīja Raitis Cipulis, savukārt, MXB ātrākais bija Ilgvars Martemjanovs.

MX85 klasē nepārspēts palika Aleksis Araids, MX65 – Markus Ozoliņš.

MINI MX klasē uzvaras laurus plūca Ralfs Skopāns, kurš Gulbenes braucēju savstarpējā cīņā ieguva arī Gulbenes novada domes ceļojošo kausu. Otrajā un trešajā vietā MINI MX klasē viesi no Igaunijas – Targo Tinsto un Juss Maidla.

”Zelta mopēds” šovā visātrāk finišēja Renārs Karro.

Liels paldies šī pasākuma labvēļiem un atbalstītājiem!

Uz tikšanos nākamajā gadā!

Sabīne Rubene, motorparks ”Dimanti” preses sekretāre