Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" F1 komanda sastāvā apstiprina meksikāni Gutjeresu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" F1 komanda sastāvā apstiprina meksikāni Gutjeresu
Estebans Gutjeress
Foto: AFP/Scanpix

Meksikas "Grand Prix" nedēļas nogalē jaunizveidotā "Haas" F1 komanda paziņojusi, ka 2016. gadā tās sastāvā startēs Estebans Gutjeress.

24 gadus vecais Gutjeress šogad ir "Ferrari" komandas testpilots. Savukārt "Ferrari" ir "Haas" komandas tehniskais partneris, tostarp arī dzinēju piegādātājs.

Meksikānim Gutjeresam ir divu sezonu pieredze Formulā 1. Viņš čempionātā startēja jau 2013. un 2014. gadā, kad pārstāvēja "Sauber" vienību. Viņa labākais rezultāts sacīkstēs ir septītā vieta, taču jāņem vērā, ka šīs divas sezonas "Sauber" bija viena no vājākajām komandām.

Otrs "Haas" pilots komandas pirmajā F1 sezonā būs Romēns Grožāns, kurš sastāvā tika apstiprināts jau septembra beigās.

Pirmo reizi "Haas" formulas darbībā varēs redzēt no 22. līdz 25. februārim, kad Barselonā notiks pirmie F1 pirmssezonas testi.

Savukārt nākamā F1 sezona tikt atklāta ar sacīkstēm 20. martā Austrālijā.

"Haas" būs pirmā amerikāņu komanda pēc aptuveni 30 gadiem, kas startēs F1 čempionātā.

Izmantotie resursi:
Haas F1 Team

     [+] [-]

, 2015-10-31 11:28, pirms 9 gadiem
Ta jau Haas izklausas nopietni un varbut aptuveni Sauber limeni, jautajums tikai kadu dranki sasiju bus uztaisijusi Dallara, jo HRT un Virgin vini uztaisija tadas formulas, kas bija par 3 sekundem lenakas neka parejiem un ta nebija motoru vaina.

     [+] [-]

, 2015-10-31 11:54, pirms 9 gadiem
Haas tiešām izsklausās pēc laba projekta, arī sastāvs neslikts, tā ka noteikti nebūs peramie zēni.

     [+] [-]

, 2015-10-31 12:41, pirms 9 gadiem
Viņa labākais rezultāts sacīkstēs ir septītā vieta, taču jāņem vērā, ka šīs divas sezonas "Sauber" bija viena no vājākajām komandām.

Tikmēr Hulkembergs vairākas reizes lieliski nobrauca, ja nemaldos bija 4.vietas. Visspilgtāk palika Korejas sacīkste, kur aizmugurē noturēja Hami un Alonso.
Ar to gribu pateikt, ka šis nu nav talantīgākais pilots, labāk tad Rosi.