Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Man nav svarīgi - viens pjedestāls vairāk vai mazāk, galvenais, ka Grožāns ir kopā ar mums"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Peress: "Man nav svarīgi - viens pjedestāls vairāk vai mazāk, galvenais, ka Grožāns ir kopā ar mums"
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

''Mums jāskatās, ko mēs varam uzlabot drošības jomā, jo mēs nevēlamies redzēt šāda veida negadījumus," tā pēc smagās Romēna Grožāna avārijas saka Serhio Peress.

Notikumiem bagātajā Bahreinas "Gran Prix" izcīņā uzvaru svētdien izcīnīja Lielbritānijas autobraucējs Lūiss Hamiltons, tādējādi vēlreiz apliecinot savu dominanci "Formula 1" sacensību seriālā.

Uz goda pjedestāla otrā un trešā pakāpiena kāpa Makss Verstapens un Verstapena komandas biedrs Aleksandrs Albons, lai arī sākotnēji uz trešo vietu pretendēja Serhio Peress, kurš diemžēl sacensību izskaņā bija spiests izstāties. Pēc izstāšanās Peress atzina, ka viņa izstāšanās šoreiz bija mazāk svarīga, jo galvenais bija Romēna Grožāna veselība pēc smagās avārijas.

''Kad man nācās izstāties, tas man personīgi bija liels trieciens, taču uzskatu, ka pēc tā, kas notika (domāts Grožāna avārija), tu novērtē patiesās vērtības. Personīgi man nav svarīgi - viens pjedestāls vairāk vai mazāk. Dienas svarīgākais notikums ir tas, ka Romēns ir kopā ar mums un ka viņš izglābās no šīs avārijas. Mums jāskatās, ko mēs varam uzlabot drošības jomā, jo mēs nevēlamies redzēt šāda veida negadījumus," saka Peress, kurš kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Peress uzskata, ka negadījums parādīja to, ka F1 "nevar atslābināties drošībā". ''Domāju, ka tā ir laba mācība mums visiem un mēs redzam, ko spējam uzlabot nākamajās trasēs, nākotnes sacensībās, lai pārliecinātos, ka mēs vairs neredzētu šādus negadījumus. Grūti kaut ko izdarīt, redzot, ar kādu ātrumu viņš ieskrēja barjerās, taču esmu pārliecināts, ka var būt daži uzlabojumi,” nobeidz Meksikas sportists.

Izmantotie resursi:
Autosport - Formula 1, MotoGP and motorsport...

     [+] [-]

, 2020-12-01 09:30, pirms 3 gadiem
Hamiltonam pozitīvs covid tests ir , nestartēs šonedēļ